logo

Започнах да слагам пяна за бръснене в пералнята и се шокирах!

Започнах да слагам пяна за бръснене в пералнята и се шокирах!

Всеки е наясно колко кошмарно трудно е премахването на упорити петна, но спасението е лесно

Понякога малките неща могат съсипят любимите ни неща и дрехи, а така и цялото ни настроение. Но има малки трикове, които ще помогнат на всеки бързо да се върне към доброто разположение на духа.

Е, домакинските задължения не са много приятни, но пък няма как да не бъдат свършени. Щом се стигне до прането обаче може да се изправим пред истинско предизвикателство. 

Не е за вярване какво се случва, ако добавите аспирин към прането

„Петната по дрехите направо ме съсипват. Обикновеното пране в пералнята не ги маха, а не обичам да пера на ръка. Чудех се какво да направя, за да се отърва лесно от петната и тогава сестра ми сподели с мен тайната й“, това казва читателка на jenata.blitz.bg, която сподели личния си опит във фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Тя каза, че слага пяна за бръснене в мръсните дрехи, които после пъхала в пералнята, а резултатът бил шокиращ.

Американски способ да направите бялото пране снежнобяло СНИМКИ

„Ако с тъга установите, че яката на любимата ви тениска или любимият пуловер е оцветена с фон дьо тен или червило (какво да направите, всичко може да се случи), не се отчайвайте. А да не споменавам ужаса от червено вино или мазна храна ликьосала някоя дреха.

Започнах да слагам найлонова торба в пералнята по съвет на баба и се шокирах

Премахването на петна всъщност не е толкова трудно, колкото може да изглежда в началото.

За да направите това, просто трябва да вземете от мъжа си пяна за бръснене. Първо, насладете се на неговия озадачен вид, че взимате този козметичен продукт и ще го използвате за мръсното пране, а след това се заемете с основата задача.

Нанесете малко количество пяна за бръснене върху петното, което искате да заличите. Оставете дрехата така за известно време и след това я пухнете в пералнята“, казва читателката на jenata.blitz.bg.

Перете маратонките и кецовете в пералнята, но знаете ли, че...

Тя поясни, че прането на дрехи, намазани с пяна за бръснене, не е по0различно от обичайното. Може да го направите в пералнята на обичайната програма или на ръка. Пробвайте и няма да съжалявате. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай