2020 г. ще е истинско изпитание за тези 3 зодии

2020 г. ще е истинско изпитание за тези 3 зодии

Белият метален плъх е изключително дружелюбно създание, но въпреки това не всички зодиакални знаци ще се радват на безоблачни дни и цветя и рози

Въпреки че до края на годината има още време, е добре да надникнем в бъдещето и да разберем какво са ни подготвили звездите за 2020 г. Както е известно, тя ще премине под знака на Белия метален плъх. 

Той е изключително дружелюбно създание. Въпреки това, не всички зодиакални знаци ще се радват на безоблачни дни и цветя и рози.

Освен всичко друго, 2020 г. е и високосна. А това означава само едно - допълнителни опасности и подводни камъни за част от знаците на Зодиака. 

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за зодиите, за които следващата година ще се превърне в истинско изпитание. 

Телец

Проблемите за представителите на този зодиакален знак ще дойдат от миналото. И до известна степен  самите те ще са виновни за житейските си трудности.

Пълен хороскоп за 2020 година! Първа част СНИМКИ

Когато постоянно пренебрегваш неприятностите, обиждаш близките и приятелите си и не забелязваш това, проблеми се натрупват и един ден ще се стоварят върху теб със страшна сила. Точно това ще се случи с Телеца догодина.

За съжаление, те няма да могат да разчитат на чужда помощ и ще се наложи да се справят с всичко сами!

Рак

През следващата година Раците могат да се сблъскат с финансови неуспехи и материални трудности. Не е изключено и да станат жертва на измама. 

Пълен хороскоп за 2020 година! Втора част СНИМКИ

Затова астролозите съветват представителите на тази зодия да не влошават и без това тежкото си положение и да не се включват в рискови дейности, а да се опитат да запазят онова, което им е останало.

Овен

През 2020 г. Овните ги чака депресия, която от време на време ще се сменя с неконтролируема агресия по отношение на всички, включително и към най-близките. Възможни са кавги с приятели, разногласия с партньори и тежка атмосфера в семейството.

Тежки промени ще преобърнат живота на 3 зодии през 2020 година

Ако Овенът не се пребори със себе си, не подреди мислите и чувствата си, в края на следващата година може да се окаже в истинска пустиня! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай