2023 г. ще е истински провал за тези зодии

2023 г. ще е истински провал за тези зодии

Те ще са заринати от проблеми през цялата година

Астролози вече са готови с част от прогнозата си за идващата 2023 година. Те са категорични, че на някои знаци ще им е изключително трудно по време на годината на Черния воден заек.

Павел Глоба: Приказно богатство и невиждан късмет връхлита 3 зодии през 2023 г.

Според експерта особено трудна ще бъде първата половина на 2023 година. Именно този период крие голяма опасност за 4 зодии.

За някои проблемите ще са главно здравословни, за други на работното място, а за трети в личен план, свързани с интимната половинка.

Тамара Глоба: 3 зодии ще са галеници на Съдбата през 2023 г.

„Водолеите ще започнат преходен период, когато старата им система сякаш ще се срине и ще се наложи да изградят всичко отначало. По това време ще се наложи да поемат огромна отговорност. Козирозите пък ще трябва да се научат да отхвърлят отговорности и ще разширят семейството си. Неща, които не са типични за тях. Нежните Раци пък могат да се сблъскат с проблеми в личния си живот, няма да искат да им налагат определени ограничения и това може да доведе до срив в отношенията“, казва известна астроложка пред интернет портал.

По думите й не по-малко трудна ще е ситуацията и в здравословен план. Това ще е истинска ахилесова пета за Девите и Водолеите. Чакат ги проблеми с костите и стомашно-чревния тракт./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Луд умора няма

Луд умора няма 16.02.2023 9:57

Пълни глупости!

anonimen

anonimen 16.02.2023 19:38

naprotiv samo napred ste bade