logo

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 година

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 година

Наследство, повишение в офиса или скъп подарък ще зарадва няколко знака

Вече влязохме в годината на Белия метален плъх. Тези 366 дни могат да се окажат идеални за хора, които искат да подобрят финансовото си състояние. 

От jenata.blitz.bg вече ви показахме пълен тибетски хороскоп за 2020 година. Споделихме ви и любопитна прогноза на астролога Павел Глоба за пари и успех, която засяга всички зодии.

Представителите на три зодиакална знака ще бъдат галеници на съдбата, а парите просто ще се стичат към джобовете им.

Все пак може да има момент, в който да се наложи да положат повече усилия, но астролозите обещават, че всичко ще бъде възнаградено. Ето кои са тези знаци:

Астрологът Павел Глоба: Само на 2 зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

Телец

Представителите на този знак могат да бъдат сигурно, че ще имат много успешна година. Има вероятност да бъдат повишени, а може и да открият влиятелни бизнес партньори. Финансите им ще започнат да нарастват бързо. Астролозите препоръчват да не се отпускате, за да не изплашите късмета си. 

Павел Глоба посочи 3 зодии, които ще се къпят в пари през февруари

Лъв

През тази година Лъвовете ще могат да се отпуснат повече на работното си място и ще открият прекрасна опция за допълнителен доход от съвсем различно място. Финансовото ви положение ще започне да се подобрява постепенно. Възможно е да получите скъпи подаръци или доста голямо наследство през тази година. 

Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

Стрелец

През 2020 година Стрелците дори няма да е нужно да се напрягат, за да постигнат целите си. Всичко ще върви гладко. Очаквайте повишение в работата. Освен това тази година ще бъде чудесна да се заемете със собствен бизнес. За да сте сигурни, че финансовият поток е стабилен, може да се доверите на близък приятел./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ехе

ехе 04.02.2020 12:36

Не е вярно. Няма да имат пари