Астрологът Павел Глоба: Само на 2 зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

Астрологът Павел Глоба: Само на 2 зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

Белият плъх ще им донесе стабилност и щастие в личните отношения

2020 година е! Мнозина тръпнат в очакване на това какво ще им се случи през следващите 12 месеца.

Затова от jenata.blitz.bg споделихме с вас пълен хороскоп за 2020 година, която ще е подвластна на Белия плъх (според китайския хороскоп).

Освен това от jenata.blitz.bg публикувахме и пълен любовен хороскоп, който разкри за какво трябва да се готвят всички представители на зодиака в следващата една година.

2020 е годината на Белия плъх и според астролозите тя ще бъде много успешна за комуникация с противоположния пол и романтични търсения. 

Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

И така, любовен хороскоп предполага, че свободните хора ще срещнат своята сродна душа, а тези, които вече са с половинка, ще имат стабилна и хармонична връзка.

Но известният астролог Павел Глоба разкри, че само на две зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

Телец 
За Телец 2020 година ще бъде благоприятен период за любовните отношения. Представителите на този зодиакален знак ще бъдат погълнати от приятни чувства и романтика. 

Астрологът Павел Глоба не предвещава сериозни проблеми и конфликти в личния им живот. По думите му е по-добре да използвате втората половина на годината, за да търсите половинката си, защото това време ще бъде най-подходящо за романтични срещи и началото на една връзка. 

Щом намерите „своя“ човек, то бъдете сигурни, че отношенията ви ще бъдат спокойни и хармонични. 

Дева 
2020 година ще донесе на Девата стабилност и щастие в личните отношения. Тези представители на зодиака ще бъдат погълнати от романтични чувства и емоции, а животът им ще бъде изпълнен с взаимна любов. 

За свободните хора от тази зодия годината на Белия плъх ще бъде белязана от късмет в романтичното им търсене. Те ще бъдат отворени за нови запознанства и чувства, а възникналите симпатии ще бъдат взаимни и ще донесат много положителни емоции. 

За тези, които са в двойка, тази година ще бъде добър период за извеждане на отношенията и извеждането им на ново ниво. Партньорите ще бъдат убедени в чувствата и надеждността един към друг, така че нищо чудно най-накрая да решат да узаконят връзката си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

баба ти

баба ти 29.02.2020 20:39

Дрън-дрът, ярина

nikolai hristov

nikolai hristov 05.05.2020 10:37

Аааааа... БЛАГОДАРЯ! Дано! :)