logo

3 зодии ще ударят джакпота през август

3 зодии ще ударят джакпота през август

Дори не е за вярване какъв късмет ви очаква

Астролозите направиха много интересна прогноза за месец август. По думите им три зодиакални знака ще имат много голям късмет и шансът им за материални придобивки е меко казано огромен.

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през август

По думите им тези хора задължително трябва да поемат риск и да си купят някой и друг лотариен билет, защото вероятността да чукнат голямата печалба именно през идните дни е много голяма.

Според астролозите тези хора могат да бъдат наречени истински късметлии, а джакпотът им е в кърпа вързан.

Близнаци

Изненадващо, но факт. Близнаците често печелят в конкурси и лотарии. Интересно е, че го правят без кой знае какъв ентусиазъм. Те никога не си купуват умишлено лотарийни билети. Ако някой им го даде, то тогава може да се решат да участват в някое теглене. Късметът винаги ще ви придружава, но най-вече през август.  

Павел Глоба: Животът на тези зодии се преобръща на 180 градуса през август

Овен

Овните, заради аналитичния си начин на мислене, са много предпазливи при участието във всякакви томболи и лотарии. Те обмислят всяка своя стъпка до най-малкия детайл, тъй че късметът им сега е решил да им се усмихне. Астролозите препоръчват да не се чудите дълго, а да си вземете няколко лотарийни билета, защото наистина може да забогатеете.

Стрелец

Огнените Стрелци просто обожават приключенията и всякакви състезания. Техният естествен ентусиазъм им помага да печелят по всяко време и навсякъде. В лотарията този път може и да нямате късмет, но в някое състезание със сигурност. Участвайте в някакво такова събитие и шансът да си тръгнете с голямата награда, е огромен. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай

dankafilipovi@gmail.com

[email protected] 11.08.2022 14:40

Можеби