logo

5-те най-приказливи знака на Зодиака

5-те най-приказливи знака на Зодиака

Те обичат шумните компании и купоните и могат да говорят с часове

Всеки човек е различен. Някои са мълчаливи по природа, а други просто не могат да живеят, без да говорят. Те обичат шумните компании и купоните и могат да говорят с часове.

За тях няма неловки паузи и винаги ще намерят тема, по която да се изкажат. Те са готови да говорят за всичко. Което, понякога, е огромен минус дори за самите тях!

Оказва се, че всичко това зависи от зодиакалния знак, под който сме родени. Поне така казват астролозите. Те дори са направили списък на 5-те най-бъбриви зодии, за които мълчанието е равно на смърт! 

Овен

Овенът винаги има за какво да говори. Сдържаността и мълчанието не се отнасят за представителите на този зодиакален знак. Те се отличават със смелост, честност и праволинейност. Затова винаги са готови да изразят своето мнение, без да украсяват нищо.

От тези 3 зодии нищо не можете да скриете, защото умеят да четат мислите на другите

Овенът обича дългите разговори с приятели, обича да води оживени дебати и да защитава мнението си.  

Близнаци

Ако човек, роден под знака на зодия Близнаци, мълчи, това означава, че е умрял. Изобщо не преувеличаваме! Този зодиакален знак е най-приказливият. Човек остава с впечатление, че основната мисия в живота на Близнаците е да говорят, говорят и говорят! Без да спират! 

Бягайте далеч от тези 6 зодии – те са страшни манипулатори!

Непрекъснато да водят разговор е нещо напълно нормално за представителите на тази зодия. А понякога дори е невъзможно да се спрете „фонтана" им на красноречие.

Близнаците са умни хора, истински интелектуалци, което означава, че могат да говорят по абсолютно всяка тема.

Лъв

Представителят на огнената стихия може лесно да управлява хората. Той може да бъде наречен страхотен оратор. Но често Лъвовете злоупотребяват с говоренето и искат публиката да ги слуша внимателно, дори и да са попрекалили.

Не давайте втори шанс на тези зодии, ще ви забият нож в гърба

Лъвът иска да запознае хората с възможно най-много от блестящите си идеи и предложения и в същото време да получи признание и похвала.

Да накараш царя на зверовете да мълчи е повече от  нереалистично. Следователно дори няма смисъл да се опитвате да вмъкнете поне една дума в неговия монолог.

Везни

Представителите на тази зодия могат да бъдат наречени „социални пеперуди“, прелитащи от един събеседник на друг. И с всеки от тях Везните със сигурност ще намерят за какво да си говорят.

Търсите приятел с облаги? Тези 4 зодии могат да бъдат перфектни за целта

Те обичат шумни партита и големи компании. И ненатрапчивия флирт. Ето защо често използват естествената си общителност (или по-просто казано приказливост) като оръжие за съблазняване.

Стрелец

Енергичност, ентусиазъм и весел нрав - всичко това позволява на Стрелците да бъдат отлични събеседници. А успеете ли да засегнете любимата тема на този представител на огнената стихия, гответе се за много дълъг разговор! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ха ха ха ха ха

Ха ха ха ха ха 11.06.2020 11:52

ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!

К ДФ й Ед

К ДФ й Ед 13.06.2020 12:47

Риба не ти е говорила, това говори без да млъква с часове.