logo

Бягайте далеч от тези 6 зодии – те са страшни манипулатори!

Бягайте далеч от тези 6 зодии – те са страшни манипулатори!

Емоционално изнудване за тях е част от играта и получават всичко, което поискат 

Имали ли сте някога връзка с някой, който знае кои бутони трябва да натискате, за да получи това, което иска? Нещо повече, разбрахте, че ви манипулират, но все още сте изпълнявали неговите капризи, не разбирайки защо правите това. По неизвестна причина вие сте заложник във връзката и обект на скрити или открити заплахи на манипулатора. 

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Как го прави? Да предположим, че наистина обичаш и харесваш този човек и не искаш да го загубиш. Той знае за това и се възползва от вашата уязвимост, налагайки грешни решения и погрешни решения. 

Най-лошите и подли зодии са…

Това се нарича и емоционално изнудване. 

Между другото, някои зодиакални знаци са експерти в тази област. Оказа се, че има точно шест знака, които са безумно изкусни манипулатори.

Ето кои са най-големите емоционални изнудвачи сред зодиите:

Овен 
Ако сте Овен, тогава добре знаете какво е усещането: винаги постигате това, което искате и използвате тези около вас. Това не винаги е лесно и не винаги е успешно, но всъщност, признайте за себе си честно, харесва ви. Малко напрежение, упорити подсказки, малко игра - и сега вашият партньор се поддава и направи това, което сте поискали. Вие сте свикнали с тази линия на поведение и няма да го промените. 

Това са най-злите зодии!

Телец 
Когато любим човек не прави това, което искате от него имате само един начин да повлияете на партньора си: емоционално изнудване! Обичаш да рискуваш връзката си, защото вярваш, че нищо няма да се случи, защото ти си основният и водещ човек, а твоят избран е единственото важно нещо. Вие заплашвате да прекъснете връзката, ако вашият партньор не ви се подчинява. Използваш всичките му слабости и не винаги получиш това, което искаш. 

Бягайте далеч от тези три зодии!

Рак 
Вие сте малко нервен и емоционален човек и често изисквате твърде много от половинката си. Ще хленчиш и мрънкаш докато изпълни вашите желания или дори заповеди. Не се колебаете да повдигате болезнени теми в разговор, за да накарате човек да се чувства виновен, а когато видите, че работи, тогава не се спирате пред нищо, за да получите своето. В крайна сметка не вие сте наранените и ощетени.

Лъв
Вие винаги постигате целта си, но не защото сте толкова харизматичен и енергичен, а защото сте манипулативен егоист, който играе подло. И ако сте по-прецизни, то тогава причинявате емоционални удари, които трябва да задействат необходимата ви реакция. Развивате емоционални сценарии, за да изплашите партньора си и да го накарате да се отдаде на всичко, което искате. В поведението си понякога включвате и фини садически бележки - толкова много обичат да държат хората на каишка. 

Дева
Вие сте истински професионалист в емоционалното изнудване и манипулация и го правите много внимателно и почти незабележимо. Вие предпочитате пасивно-агресивни действия, които предизвикват чувство на вина и зависимост, а не възмущение и опозиция. Например, лесно можете да започнете да игнорирате партньора си и красноречиво да спрете да общувате с него, така че той да бъде сериозно обезпокоен. Вие го третирате така, сякаш целта му е да ви забавлява и да направи живота ви по-добър и по-удобен. 

Скорпион 
Вие считате хората единствено за носители на лична информация, която може да бъде използвана от вас срещу тях по всяко време. Вие събирате всякакви факти за другите, така че в подходящия момент небрежно да им напомняте за конкретен случай в техния живот. Обичате да говорите на хората това, което биха искали никога да не си спомнят, и всъщност ги държат като свои собствени емоционални заложници, за да правят каквото искате с тях. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай