logo

Бягайте далеч от тези 6 зодии, ще си изпатите жестоко

Бягайте далеч от тези 6 зодии, ще си изпатите жестоко

Истината е, че има хора, на които вярваме, но те ни лъжат, а тази лъжа може да бъде катастрофална понякога. Патологичният лъжец не се интересува грам от това че някой може да бъде наранен, точно обратното.

Тези хора мамят без никакво усилие и не се притесняват за последствията.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са трите най-суетни зодии, които не могат да мръднат от огледалото. Споделихме ви и кои са зодиите,, които според астролозите имат свръхестествени способности.

Сега ще ви разкажем кои са лъжците на зодиака, от които може да си изпатите жестоко. Те са в състояние да ви манипулират, без да ги интересува дали ви вредят. Според астролозите има 6 знака, които не се спират пред нищо, за да излъжат.

Дева

Те са едни безсърдечни лъжци. Очаквайте всякакви измами, ако имате приятели, представители на тази зодия. Това просто е част от техния характер. Девите имат и една много специална способност – лъжат докато ви гледат право в очите.

Девите обичат да са безупречни и искат всеки да им се възхищава. Те обаче не са съвършени и понякога имат нужда да лъжат, за да обяснят недостатъците си

Тези зодии са толкова перфектни, че предизвикват завистта на всички

Телец

Страхът всъщност е основна движеща сила, когато Телецът лъже. Представителите на тази зодия се страхуват от конфликти, дори когато не са виновни, се чувстват длъжни да скалъпят някоя лъжа, за да се защитят.

Телците трябва да се уверят, че хората наистина ги харесват. Един от най-големите им кошмари е някой да разпространява слухове за тях, а те да не могат да се защитят. Всъщност те просто лъжат, за да пазят репутация.

Водолей

Тази зодия лъже, когато й омръзне. Освен това представителите на тази зодия обичат да избират, решават и контролират. Когато срещнат проблем, с който не могат да се справят, просто излизат с лъжа от сложната ситуация. Водолеите не обичат да изглеждат смутени или слаби и точно това е една от причините да лъжат.

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Везни

Това определено е зодията, която се класира на първо място сред лъжците. Те буквално не могат да следят лъжите, които изричат. Те лъжат главно за да си помогнат и да запазят репутацията си непокътната. Не искат да губят приятелите си, защото са различни или например не толкова съвършени. Те обаче лъжат така, че всички да бъдат щастливи.

Овен

Тази зодия просто е родена, за да лъже. Винаги има доста хора, които наблюдават всяко тяхно движение, за да запазят това внимание обаче, Овните обичат да послъгват. Идеята е да изглеждат добре в очите на другите. Така всъщност вие защитавате своето уязвимо его, защото реално не сте толкова самоуверени, колкото бихте искали.

Тези зодии са истински ангели! Проникват с лекота в душата на хората и отнемат цялата им болка!

Скорпион

Скорпионите лъжат, но се преструват на много честни и обстрелват хората с доста шеги. Смеят се на вас обаче за глупавото ви решение да им имате такова доверие. За Скорпиона най-важно е семейството и близките хора. Понякога лъжете, за да не подроните авторитета си пред тях./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

бай Гъдю

бай Гъдю 27.02.2019 14:36

Къде да бягам, тя сама се премести в другата стая...

daaa

daaa 28.02.2019 5:50

Po-golemi gluposti ne bqh chela !