logo

Егоисти: На тези зодии не им пука за никого

Егоисти: На тези зодии не им пука за никого

Представителите им живеят само и единствено за себе си

Астролозите посочиха представителите на кои зодиакални знаци са най-големите егоисти. Според експерти хората от тези зодии мислят само и единствено за себе си.

Тамара Глоба вещае луд късмет и радост за 3 зодии

Те са на мнение, че няма кой да се погрижи добре за тях, ако не го направят самите те и се водят от мотото, че съседът няма да сложи своето благо пред тяхното.

Тези зодии винаги смятат, че тяхното благополучие е по-важно от това на всички останали и се интересуват само от собствените си дела, емоции и проблеми. Проверете дали сте в списъка.

Таролог: 3 зодии ще се къпят в пари през октомври

Овен

Още от детството Овните се грижат само за себе си. В зряла възраст именно благодарение на това те постигат много успехи. Този стремеж обаче им носи и много самота. Овните не допускат често хора в живота си и нямат много приятели и близки хора. Те не общуват много с близките си, но и не съжаляват, защото не смятат, че се нуждаят от някого.

Лъв

Това е може би най-егоистичният знак от Зодиака. Той е убеден, че целият свят се върти около него. Всички останали хора са малки песъчинки под краката им. Представителите на това зодиакално съзвездие са уверени, че само те могат да блеснат, да постигат високи цели, да получават похвала и слава и да печелят много.

Скорпион

Още една зодия, която живее само за себе си. Те не крият, че не им пука за другите. Те веднага заявяват пред целия свят, че или ще бъде така, както те искат, или няма да стане. Други варианти просто няма. Между другото, Скорпионите също трудно намират общ език с другите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

smopenue

smopenue 03.10.2023 10:46

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg