Хората от тези зодии навличат проблеми на всички

Хората от тези зодии навличат проблеми на всички

Много внимавайте с тях и си помислете искате ли ги в живота си

Има хора, които просто излъчват лоша енергия и не само. Те са истинско ходещо бедствие и навличат проблеми не само в своя живота, а и в този на околните. 

Месецът на раждане разкрива повече за вас от зодията ви, проверете!

Дори понякога се получава така, че те излизат буквално сухи от морето, а всички около тях остават да се давят в него. 

Ако не сте фен на подобни неща, е добре малко по-внимателно да подбирате обкръжението си. Астролози посочиха от кои зодии са хората, които буквално могат да съсипят живота ви.

Скорпион

Те са красиви, умни, приключенци, имат необуздана харизма и умеят да вбесят хората с един поглед. Изглеждат оживени и весели, но винаги се стремят да предадат на познатите си някой житейски урок. 

И тъй като има малко глупаци, които да са близки приятели със скорпиона, то всички интриги и негативи обират останалите му хора. 

Близнаци

С тпх просто може да полудеете. Те непрестанно се люшкат от една крайност в друга. Може да срещнете красавица преди работа за кафе и да се събудите след седмица на музикален фестивал в Тайланд. Те просто излизат извън контрол и повличат всички със себе си. 

От друга страна вашите внуци биха чували толкова страхотни истории, в които дори няма да се налага да има грам хипербола за драматизъм.

Тези зодии сякаш живеят не един, а 7 живота

Овен

Гордостта на Овните е много голяма, а най-лошото е, че те тълкуват всяка дума както си преценят. Следователно който пресече пътя си с тях знае, че дори и най-стандартният комплимент може да получи статут на сексизъм или женоненавист, расизъм и т.н.

Ако обидите Овен ви чака апокалипсис, блъскане, скандали и много зяпачи около вас.

Дева

Девите са дребнави и имат нужда да поучават всеки, мислейки си, че знаят всичко на-добре. Ако си мислите, че това желание ще отмине с времето - лъжете се. Те яри всеки удобен момент ще се появяват и философски ще ви укорят без да подбират поводи. 

Заразни са понякога с меланхолията си.

Водолей

Като цяло не сме наясно как Водолеите съумяват да оцелеят на тази планета, защото те не само се надценяват, но и от време на време изключват мозъка си. 

Кой ще скочи от хеликоптер в океана, кой ще целуне анаконда, кой ще качи Еверест без екипировка? Водолей, Водолей и пак Водолей. 

Близките им също са под атака, защото трябва да споделят тези "прекрасни" моменти с тях. Водолеите обичат да се въвличат и във финансови авантюри - започват общ бизнес с приятел, но лесно се разсейват от работата. 

Коментирай

Нина

Нина 19.11.2020 7:55

Много е вярно.това са хора които не умеят да общуват.