Месецът на раждане разкрива повече за вас от зодията ви, проверете!

Месецът на раждане разкрива повече за вас от зодията ви, проверете!

Убедени сме, че ако започнете да се интересувате повече от тази тема, ще разберете много по-добре вашите чувства и мисли

Много от нас вярват в астрологията. А знаехте ли, че месецът на раждането ви всъщност може да разрие много повече неща за вас, отколкото зодиакалния ви знак?

Тези 5 зодии са най-големите дълголетници, живеят до дълбока старост

Убедени сме, че ако започнете да се интересувате повече от тази тема, то ще разберете много по-добре вашите чувства и мисли. 

Проверете какво казва месеца ви на раждане за вас:

Януари

Хората, родени през януари винаги без колебание изразяват своето мнение, стига да смятат, че това ще допринесе за общото благо..

Те са упорити, но често се опитват да заповядват на хората около тях. Отлични лидери са. Постоянството и желанието за успех на хората, родени през януари, им позволяват да преодолеят обичайните бариери и да гледат далеч отвъд хоризонта.

Тези хора имат страхотни педагогически качества. Те са добри оратори, а и са наистина много сладкодумни.

Февруари

Ако сте родени през февруари, то значи вие сте много креативни и често се захващате с различни проекти. Обичате да участвате в различни дебати. Харесвате да спорите и обичате достойните опоненти за това.

Вие сте свободолюбиви и либерални. Обичате да пътувате без значение дали ще се возите със самолет, влак или с кола. Обичате приключенията, защото това ви кара да се чувствате живи. Вие сте едни истински мечтатели

В приятелството, любовта и работата, вие сте верни, лоялни и честни по отношение на партньорите си.

Тези зодии сякаш живеят не един, а 7 живота

Март

Родените през март също са креативни личности, но са склонни да решават интелектуалните проблеми с мълчание. Прекарват много време в размисли за живота, а от това наистина излизат много умни идеи.

Тези хора се обръщат към изкуството, когато искат да изразят себе си. Наслаждават се на спокойствието. В отношенията си с останалите обикновено са внимателни и често скриват проблемите си от повечето хора, за да не ги товарят.

Не обичат да ходят на шумни и претъпкани места. Обикновено ги посещават, когато обстоятелствата ги притискат.

Април

Вие дарявате околните с внимание и любов. Обичате да сте под светлината на прожекторите. Не приемате чуждите заповеди и обичате да действате по своите правила.

Тези хора непрекъснато търсят приключения. Харесва им да усещат адреналина от различните преживявания. Те действат без много много да му мислят. 

Тези хора са откровени и не се страхуват да говорят за чувствата си.

Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

Май

Родените през май обикновено имат променливо настроение. Знаят как да живеят за настоящия момент и се наслаждават на живота.

Тези хора могат да говорят за всичко и с тях се общува наистина лесно. Често изразяват себе си именно чрез комуникацията или изкуството. Обикновено тези хора са наистина пристрастени към кафето.

Обичат да провеждат разговори с ерудирани събеседници, от които да научават много за света и живота. Така сякаш самите те изпитват от приказните емоции на другия.

Понякога са малко досадни. Обичат разнообразието и запознанствата. Гледат непрестанно да откриват нови начини за забавление.

Юни

Ако сте родени през юни, вие сте много чувствителни. Срамежливи сте и често говорите тихо. Повечето ви познати обаче ви се възхищават. 

Вие сте творци и нищо чудно през втората половина от живота си да се развиете в някоя сфера на изкуството, където да достигнете големи върхове. 

Юли

Хората, родени през юли, имат много от същите характеристики като родените през юни. Вие сте спонтанни, харесват ви непланираните неща.

Знаете как да прекарвате времето си. Пред хората изглеждате весели и уверени в себе си, но всъщност криете много тайни, а понякога и голяма болка.

Хората, родени през юли, имат много енергия, обичат  да живеят активно, да бъдат заети и полезни. Освен това те са големи оптимисти.

Август

Тези хора са родени за лидери. Те не се страхуват да престъпят себе си заради екипа. Понякога може да изглеждат арогантни и прекалено самоуверени, но имат наистина огромно сърце. 

Родените през август често размишляват върху живота и си поставят много забрани. В бизнеса и кариерата са много предпазливи и понякога мислят критично, анализирайки ситуацията.

Според тях животът е логичен и стъпка по стъпка човек може да постигне всичко.

Тези хора рядко изразяват емоциите си, но умеят да впечатляват околните. С хора като тях обикновено се консултирате, ако "нещо се обърка".

Ето как зодията влияе на здравето

Септември

Тези хора имат високи очаквания от другите. Лесно се разочароват, но са много упорити. Понякога прекаляват с оплакванията и това е лошата им страна. 

Те са перфекционисти и винаги гонят високи цели. Съпричастни са към болката на околните. Готови са на всичко, за да помогнат на тези, които наистина са скъпи за тях. 

Октомври

Хората, родени през октомври, обикновено са нетърпеливи за един стабилен живот. Не обичат конфликтите и максимално гледат да ги избягват.

Тези хора са много комуникативни и държат на приятелите и колегите си. Готови са да дадат дори живота си за любимия човек.

Те са страхотни и сладкодумни събеседници. Обичат големите компании, в тях се чувстват комфортно. 

Преди всичко в живота си ценят свободата и независимостта. 

Ноември

Хората, родени през ноември, често крият истинските си чувства от околните. Те не обичат да търсят съвети от останалите. Действат така, както сами преценят, защото не желаят някой друг да им казва как да живеят.

Понякога се хвърлят в дадена ситуация, без да мислят а последствията. Тези хора обичат живота.

Декември

Хората, родени през декември, са предприемчиви и щедри. Те са истински дипломати, които рядко показват гордостта си. Гледат винаги да са в движение.

Когато не правят нищо, обикновено ги обзема тревога заради различни проблеми. Тези хора имат страхотни ораторски способности. Умеят лесно да организират различни събития и е добре да помислят за кариера, свързана с предприемачество./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гост

Гост 06.07.2018 15:41

НЕ ВЯРВАМ В АСТРОЛОГИЯТА И НА ВАШИТЕ ВРАЧУВАНИЯ. В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРОФЕСИОНАЛНИ АСТРОЛОЗИ, А ПРИТУРКАДЖИИ КЪМ АСТРОЛОЗИ КОИТО КАТО РОМСКИ ВРАЧКИ ТЪРСЯТ ДА ИЗМАМЯТ НЯКОЙ ЗА ПАРИ. ТОВА КОЕТО СЕ ПИШЕ В САЙТОВЕТЕ ОТ НАБЕДЕНИ АСТРОЛОЗИ НЯМА НИЩО ОБЩО С истинската професионална астрология!!

trebina

trebina 24.10.2020 18:47

Пълни глупости.

nad55@abv.bg

[email protected] 29.10.2020 14:02

Тъпотии!

ДОН

ДОН 29.10.2020 14:27

Вие май се шегувате.Нищо вярно не прочетох