Тези зодии сякаш живеят не един, а 7 живота

Тези зодии сякаш живеят не един, а 7 живота

Нещастията, които им се случват, се редуват с големи радости, носейки им не само моменти на болка и меланхолия, но и на слава и възхищение

Има хора, които сякаш живеят не един, а цели седем живота! Капризите на Съдбата не са в състояние да ги пречупят, разполагат с неизчерпаем запас от енергия и сменят посоката толкова много пъти, че в един момент дори самите те губят бройката.

Те оцеляват и в най-трудните условия и винаги успяват да си проправят път от дъното към повърхността. А богатият им опит и спомени спокойно могат да бъдат използвани за сюжет на фантастичен роман или телевизионен сериал. 

Те са изключителни личности, въпреки че непрекъснато са подложени на атаки от обществото, преследвания, критики и други изпитания. Те носят своя кръст и не спират да вярват в чудеса.

Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

Може би точно затова Вселената не пропуска да ги награждава за издържливия им дух. Нещастията в живота им се редуват с големи радости, носейки им не само моменти на болка и меланхолия, но и на слава и възхищение.

Ето ги и тях: 

Лъв  

Представителите на този зодиакален знак обичат живота страшно много и никакви несгоди не са в състояние да ги разочароват. Те не знаят що е депресия, въпреки че понякога се налага да се борят с досадата и отчаянието. За щастие, това продължава много кратко.

Възходът им понякога може да бъде твърде ярък: снимки в известни издания, интервюта в популярни телевизионни предавания, актьорска или певческа кариера.

Ето как зодията влияе на здравето

Понякога след световната слава Лъвът може да падне от пиедестала и в живота му да започне черна линия. И така до края на пълния му с приключения живот. 

Водолей 

Водолеят обича опасностите и понякога умишлено изпада в тях, защото само така се чувства жив. Излизането от зоната на комфорт е естествен ритъм за търсещия ярки емоции Водолей.

Той обича да общува с престъпни босове, скитници, бизнес акули и хора от нетрадиционни движения. Този начин на живот го прави една изключително цветна фигура без задръжки.

Козирог 

Представителите на тази зодия са надарени с уникална вътрешна сила. Нищо не е в състояние да сломи тези упорити хора: нито осъдителните думи на околните, нито финансов фалит или фатално заболяване.

Истински късметлии сте, ако познавате човек от тези 3 зодии

Козирогът се справя с всички неприятности, вървейки уверено по пътя си. Той търси собствената си съдба е готов да се бори до смърт за нея. 

Не могат да го спрат и последиците от рискованите начинания, с които често се захваща.

Жената Козирог може да се омъжи и на 70 години, стига някой да плени сърцето й. 

Овен 

Благодарение на покровителството на Марс, Овенът е надарен с боен дух. Той се сражава за мястото си под слънцето, търси си белята, а после се чуди защо се е спънал. 

Безполезно е да му се обяснява, че предпазливостта не означава страх. Етапите от живота му се състоят от пъстри интервали, оцветени в цветовете на дъгата.

Пазете се от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви

В един момент се мъчи, а в следващия вече е галеник на Съдбата. И това никога не се случва точно и предсказуемо.

Той винаги ще тича след мечтите си, сблъсквайки се не само с трагедии, но и с нови светове, където човек наистина може да бъде свободен като птица. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай