Край на мистерията! Станаха ясни причините, които подтикват различните зодии към изневяра!

Край на мистерията! Станаха ясни причините, които подтикват различните зодии към изневяра!

Различните хора изневеряват по различни причини. За някои това е просто повод за забавление, за други - начин да се хвърлиш надолу с главата в нова връзка.  

Ще бъде много несправедливо, ако веднага заклеймим хората, склонни към измяна. При определени обстоятелства всеки може да измами. Важно е да разберем къде с крие причината, която го е подтикнала към изневяра.

На любителите на астрологията ще им е интересно да разберат, че има зодиакални знаци, които са по-склонни към изневяра от останалите. Ето защо го правят различните зодии:

Овен: слаб партньор

Овните не обичат изневерите. Те са пълни с енергия и се нуждаят от партньор, който да не им отстъпва по нищо. Ако човекът до тях е слаб и инертен, един прекрасен ден те ще бъдат принудено да погледнат към някой друг. Ако случайно срещнат ярък и интересен човек, няма да са в състояние да пропуснат възможността да започнат връзка с него. 

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

Телец: лоши отношения

Телецът е не само земен, но и фиксиран знак. За хората от тази зодия изневярата е нещо свръхестествено. Тя просто не е заложена в природата им. Във връзката им понякога се случва или те, или партньорът им да не проявява достатъчно отговорност. Точно това е нещото, което може да ги тласне към измяна. 

Близнаци: обида

Близнаците са известни с дуалистичната си природа, но не всички от тях изневеряват. Те наистина обичат да общуват с различни хора, но никога няма да изневерят без причина. Най-често могат да го направят, ако половинката им е накърнила чувствата им. Близнаците никога няма да споделят истинската причина, която ги е подтикнала към измяна, защото споменът за нея им причинява огромна болка. 

Рак: липса на партньор

Раците са изключително грижовни и обичат, когато партньорът им им отвръща със същото. За тях действията говорят много повече от думите. Но ако човек от този зодиакален знак се почувства изоставен, може да реши да потърси топлината в нечии чужди обятия. Изневярата може да се случи случайно. Ракът никога няма да започне да изневерява редовно. Това е просто невъзможно, особено ако партньорът му му отделя достатъчно внимание.

Жените от тези зодии могат да разведат всеки мъж

Лъв: недостатъчно внимание 

Лъвът е фиксиран знак и лоялността за него е нещо напълно естествено.  Въпреки че Лъвовете предпочитат да водят активен социален живот, те няма да изневеряват на партньора си, защото са намерили някой по-добър от него. Могат да го направят поради липса на внимание. Тези хора се нуждаят от голямо внимание и комплименти, за да бъдат щастливи.

Дева: непоследователност на партньора

Когато връзката не е добре планирана и партньорът не се отличава с постоянство и увереност, Девите се разстройват силно. Те не са склонни към изневяра и са в състояние да намерят утеха в някой, който е много дисциплиниран и стабилен.

Везни: неразбиране

Везните са романтични натури, които са известни със своята нерешителност и желанието си да угодят на всички. Те обичат да разгледат всички варианти и чак след това да вземат решение. Когато решенията се взимат от партньора им, Везните могат да се отдалечат и дори да изневерят. Те могат да бъдат непостоянни, а това непостоянство е породено от несправедливото отношение от страна на половинката им.

Скорпион: липса на дълбока връзка

Както и другите фиксирани знаци, Скорпионите предпочитат да имат само един партньор. Те дори се гордеят с това, че могат да устоят и на най-горещите изкушения. Но ако връзката им е повърхностна, са склонни да изневерят в търсене на по-дълбоки чувства. 

Стрелец: рутина и недостиг на свобода

Стрелците не могат без свобода и приключения. Зависимият и предсказуем партньор може много бързо да им стане скучен. Често представителите на този знак не разглеждат похожденията си като измяна. От тяхна гледна точка връзката е приключила, в момента, в който партньорът им е започнал да ограничава свободата им. Това не означава, че Стрелците не търпят задължения. Те просто се нуждаят от партньор, който да поддържа интереса им. 

Внимавайте! Тези три зодии се обвързват много трудно, срещнете ли ги - бягайте!

Козирог: разминаване на възгледите за работа и пари

Козирозите са практични хора. Те работят много и обичат да трупат пари за бъдещето. Когато половинката им не полага никакви усилия за постигане на целта, те започват да се отдалечават. Хората от този зодиакален знак не винаги изневеряват в прекия смисъл на думата. Те просто сякаш стават женени за работата си или за някаква идея. 

Водолей: нужда от нови усещания

Водолеят е фиксиран знак. Той обича стабилността и не е склонен към измяна. Желанието за изневяра при представителите на тази зодия възниква в случай, че им се прииска нещо ново и необикновено. Ако партньорът им узнае за другата връзка, Водолеят веднага ще я прекрати, но това не означава, че в бъдеще няма да започне нова. 

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Риби: бягство от реалността 

Рибите са склонни да бягат от проблемите в свой измислен свят. Те рядко изневеряват физически, но могат да започнат емоционална връзка с някой, за да смекчат болката, когато нещата във връзката им не се развиват гладко. Някои представители на тази зодия изневеряват и в истинския смисъл на думата, тъй като смятат, че никога няма да бъдат разкрити. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай