Магнит за пари: 3 зодии са обречени на богатство

Магнит за пари: 3 зодии са обречени на богатство

Тази прогноза прави известната астроложка Олга Стелла

Астролозите посочиха три зодии, които могат не само да правят добри пари, но и да инвестират парите си разумно.

Китайски хороскоп: Луд късмет и пари за 4 зодии

Те могат да правят пари от всичко.
 
Астрологът Олга Стелла каза кои са най-паричните знаци на зодиака.

Тотален обрат в живота на 3 зодии до края на зимата

Козирог

Представителите на този знак демонстрират впечатляващи бизнес таланти. За да живее в изобилие обаче, Козирогът не трябва да бъде предприемач. Те могат да правят пари от всичко. Но най-ценното е, че Козирозите умеят да не пилеят всичко напразно, а освен това имат дарбата да инвестират правилно, пише glasnews.bg.

Дева

При Девата всичко е просто – тя работи много и получава заслуженото. Това обаче е уловката, защото ако Девата работи малко, значи печели съответно малко. Така че този знак не трябва да разчита на чудеса, лесни пари и произволно изпуснати милиони от непознат чичо. Търпението и работата ще смелят всичко: просто казано, нищо няма да падне от небето.

Скорпион

Някои смятат, че Скорпионът се интересува само от пари. Това е грешно. За Скорпиона са важни възможностите, които му дават паричните и безкасовите пари. Фобия номер едно за представителите на тази зодия е липсата на пари и за да избегнат това, те са готови да работят усилено. Като цяло Скорпионите са или пълни, или празни с пари и, за щастие, най-вече първото.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай