Тотален обрат в живота на 3 зодии до края на зимата

Тотален обрат в живота на 3 зодии до края на зимата

Катастрофално ще е положението за един определен знак

Краят на зимата все още не е толкова далеч, колкото и скептиците да повтарят, че сме в разгара й.

Много пари влизат в джоба на 2 зодии през февруари

Повечето хора асоциират този сезон с негативни емоции и нямат търпение градусите да се вдигнат, за да може да пият коктейл безгрижно на някой плаж.

Астролозите предричат тотален обрат в живота на три зодии. По думите им представителите от тези знаци или ще се радват на безмерно щастие или просто ще изживеят най-плачевните си дни.

Павел Глоба: 3 зодии ще срещнат човек от миналото през февруари и ще…

Лъв

Тази зима е просто вълшебна за представителите на тази зодия. Те с лекота ще се справят както с професионалните задачи, така и с личния си живот. В такова състояние на духа са, че могат да направят истински пробив най-вече в кариерата. Лъвовете могат да получа повишение и така значително да подобрят финансовото си състояние. Освен това има шансове да заченат дете.

Козирог

За Козирозите краят на тази зима ще е непредвидим. Разбира се, те не обичат изненадите, но това, което съдбата ви е подготвила, няма да ви остави безразлични. Можете просто да се отпуснете и да се забавлявате. Ще получите това, което искате от дълго време и няма да се наложи да правите каквото и да е било за него. Считайте го като награда за труда и търпението ви до момента.

Близнаци

 За тях краят на зимата ще бъде катастрофален. Може да загубите работата си, любим човек или приятели. Това ще бъде най-черният ви период. Трябва да проявите много сила и търпение. Ще се нуждаете най-вече от воля, за да може да преодолеете трудните моменти, които са на хоризонта. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай