logo

Най-красивите мъже и жени в зодиака са…

Най-красивите мъже и жени в зодиака са…

Когато стане въпрос за зодии винаги има какво още да се каже. Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме кои са най-перфектните зодии в хороскопа. Наред с това от jenata.blitz.bg ви показахме и трите знака, които имат свръхестествени способности. Само преди около седмица пък от jenata.blitz.bg вдигнахме завесата и обяснихме кои са четирите зодии, които са чисто луди.

Астролозите обаче смятат, че знакът, под който сме родини, влияе и на външния ни вид. Съзвездието, под чието влияние сме се появили на този свят, определя формата на тялото, очите и лицето ни.

Въз основа на тези данни е възможно да се установи под какво зодия се раждат най-привлекателните мъже и жени. 

Най-големите красавици сред жените в зодиака са представителките на зодия Скорпион. Тяхното уникално излъчване не отговаря на никакво описание. Но изявите не са основният им коз, мощната енергия и харизмата разграничават дамите от тази зодия от другите представители на нежния пол. Способността да вдъхновява човек, магнетизъм и мистерия са качества, присъщи на жените на този тайнствен знак. Дамите Скорпиони често стават обекти на завист и имитация сред останалите жени, а уникалният им вид се помни дълго от мъжете. 

Най-красивият мъжки знак пък е Козирог. Тези мъже имат примамлив, закачлив поглед и стегната фигура. Но основните козове на мъжете от този знак са спокойствието, предпазливостта и интелигентността. Жена, която е с мъж Козирог, винаги се чувства уверена и защитена като от истински рицар. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

поли

поли 05.03.2019 18:21

голяма простотия- нищо няма миродавно......