logo

Тези 4 зодии са чисто луди!

Тези 4 зодии са чисто луди!

Какво кара човек да скочи с парашут или да карат ски на много стръмни планини? Търсачите на тръпка знаят, че независимо от това колко безопасно им се струва тяхното приключение, нещо винаги може да се обърка и определено рискуват здравето си или дори живота си. Но това не ги спира. 

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

Оказа се, че някои знаци на зодиака винаги обичат да ходят по ръба и да усетят прилив на адреналин в кръвта. Те не се страхуват да опитат скокове с бънджи или да се потопят в океана с акули, защото те непрекъснато се нуждаят от екстремна дейност, за да гъделичкат нервите си. 

Това са най-големите страхове на всяка зодия

Търсачите на приключения са смели, малко луди и могат да контролират страха си. Дори и да се страхуват, те никога няма да се лишат от удоволствието да се возят на влакче на ужасите в някой увеселителен парк или да завоюват висок и стръмен планински връх.

И така - ето кои са лудетините в хороскопа:

Овен
Приключения, адреналин и риск - това кара Овенът да се чувства жив и да се радва на живота. Представители на този знак са способни на действия, които открито плашат другите хора. Овните са импулсивни и склонни към действия, които никога не анализират или премислят предварително. Те се чувстват най-щастливи, когато се изправят пред страховете си. Колкото по-рисковано и трудно е, толкова по-добре за тях. Овенът се нуждае от движение и постоянно да проверява границите на своите способности.

Странни и очарователни неща, които никога не сте знаели за вашия зодиакален знак

Близнаци
Близнаците ще направят всичко, което решат, че може да ги забавлява, защото скуката и стагнацията за тях са близки до смъртта. Те обичат екстремните предизвикателства – общо взето всичко, от което други хора се страхуват да направят от чувството за самосъхранение. Близнаците са уверени в себе си и способностите си, следователно, ако има някакъв риск, то е дори по-добре за тях. Това са типичните любители на адреналина, които обичат да получават нови тръпки постоянно.

Това е! Разкрити са неподозираните факти и тайни за всяка зодия

Стрелец
Стрелецът наистина не иска да пропусне новите приключения, особено в природата, така че те без страх ще отидат на разходка по козите пътеките, по които само опитни планинари. Стрелците го правят, за да видят със собствените си очи невероятните пейзажи на природата. Този знак може спонтанно да пътува до други страни, за да посети водопади, пещери или планини. Те може да не знаят езика и да не резервират настаняването си предварително, но такива дреболии няма да обезкуражат желанията и решителността им. Ако има риск в пътуването, той само добавя забавление и приключение за Стрелеца.

Това са най-злите зодии - ще съсипят живота ви, бягайте далеч

Водолей
Водолеите са хора, които обичат най-екстремните разходки. Забавни и плашещи другите хора, но именно това ги привлича. Тези знаци не искат тръпката им да е твърде лека и проста. Напротив – искат да усетят прилив на адреналин, който усещате, когато ви се струва, че сте изправени пред Смъртта. Водолей ще се радва да посети всички най-необичайни и рискови места, където те очакват приключения и незабравими впечатления. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

AMAH

AMAH 28.02.2019 19:42

НАРЕД ЛИ СТЕ, ЩО ПРЕПИСВАТЕ????