logo

Паричен хороскоп за Октомври: Всички ще имат пари, но 3 знака ще забогатеят драстично

Паричен хороскоп за Октомври: Всички ще имат пари, но 3 знака ще забогатеят драстично

Като цяло октомври 2019 г. е много паричен месец и носи радостни изненади на почти всички

Астрологът Павел Глоба нарече октомври месеца на парите и уточни, че три знака от зодиака ще имат особено голям късмет в това отношения. 

Мнозина ще са тези, които ще усетят успеха, но само някои от тях - най-трудолюбивите и най-упоритите ще успеят да го запазят, заяви експертът в изготвяне на хороскопи.

Полезно! Секси модел знае 6 трика, с които загадъчно да се разголи в жегите, без да евтинее

Като цяло октомври 2019 г. е много паричен месец и носи радостни изненади на почти всички.

Началото на месеца се характеризира с финансов прилив за хора, склонни към спокоен начин на живот и заседнала работа. Те ще срещнат сътрудници отдалеч, с които до края на октомври ще реализират най-смелите си идеи.

До средата на месеца съдбата ще даде парични награди на хората, които водят активен начин на живот и се трудят в сферата на спорта. Добрата подвижност и максималният успех ви им донесе доста осезаемо увеличение на заплатите.

Краят на октомври може да се нарече просто време на финансов бум, защото по това време поне по някакъв начин всички ще имат късмет.

Няма да има загуби и разочарования във финансовата сфера за никого през целия октомври и този факт радва и успокоява всички.

Най-успешен месецът ще бъде за три знака на зодиака. Парите ще потекат в живота им като бурен поток, който няма да изтече преди края на годината.

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Каквото и да започват, всичко ще им носи много пари и всеки бизнес ще ги радва и ще топли душата им с приятни мечти за светло бъдеще.

Кой според великия астролог ще има най-голям късмет и за кого вторият есенен месец ще стане най-финансовият и най-красивият?

Най-голямото щастие в паричен план ще отиде при Стрелец през октомври и този факт ще трябва да бъде приет с благодарност. Не трябва да има скептицизъм, напротив, бъдете напълно уверени в лидерските си качества и в богатото си бъдеще. 

Октомври ще се превърне в значителна основа за вас, която ще отбележи началото на успешен и богат живот и скоро ще можете да видите това. Споделяйте по-малко с приятели, които веднага се втурват към вас от ордите, спомнете си дали са ви били до вас в безработните времена?

Астрологът е уверен, че октомври ще донесе много пари и на Лъва и казва, че всичко това е заслужена награда. Няколко месеца работихте като пчела, научихте нови неща, развивахте се и търсихте допълнителни източници на доходи.

Не се отказвате да работите, дори ако силите ви вече са изчерпани. След една чаша кафе отново сте като батерия. През октомври ще можете да се отпуснете, парите вече са намерили своя път и скоро ще продължат в безкраен поток.

Скандал! Меган "командва парада" и забранява на Хари да общува с приятелите си, твърди британска моделка

Този път късметът няма да пропусне и родените под знака на Овен и прилична част от банкнотите ще падне върху тях през октомври. През първата половина на месеца ще трябва да харчите пари, тъй като ще има непредвидени разходи, но това ще бъде още по-голям стимул. 

Разбирайки, че са необходими повече и повече пари, вие ще активирате всичките си сили и ще можете да надминете себе си. Когато проблемите са преодолени, можете да се отпуснете, но работното темпо вече ще бъде настроено, а доходите ще нарастват значително.

Но, за да обобщим, заслужава да се каже, че само най-очевидните парични лидери през октомври са посочени по-горе, а що се отнася до останалите, те просто ще имат добър месец по отношение на парите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 


 


 

 


 

Коментирай