Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Приятелка на блогърката Лорейн публикува видеоклип в Twitter, който стана вирусен и събра повече от 5,5 милиона коментари

18-годишната Лорейн Блейк от Ню Йорк обича да експериментира с външния си вид, но опитите й, както се оказва, не винаги са успешни.

Тръпки да те побият! Сестрите Кардашиян качиха СНИМКА без грим и изплашиха всички

Приятелка на блогърката Лорейн, която е с псевдонима ajrosesolis, публикува видеоклип в Twitter, който стана вирусен и събра повече от 5,5 милиона коментари. На кадрите можете да видите как Лорейн, която излъчва предаването на живо в Instagram, се опитва да използва гребен, за да разпредели козметиката върху косата си.

Но, за изненада на всички, част от косата й остава върху гребена. Шокираното момиче вижда, че върху скалпа й се появява плешиво петно. Лицето на блогърката в този момент е по-красноречиво от всякакви думи, пише Buzzfeed.

"Приятелката ми изсветли косата си и това е резултатът, който последва", пише ajrosesolis. 

Външността на тези звезди се променил драстично заради един единствен детайл (ГАЛЕРИЯ)

Съдейки по социалните мрежи, момичето обича промените във външния вид. Тя често сменя своите прически, като си прави афрокоси, прически с различна дължина и сменя богата палитра от цветове. И следващата промяна в цвета, очевидно, е последната капка.

Останалата част от косата й трябваше да бъде обръсната, но Лорейн реагира с хумор на случилото се. Това до голяма степен се дължи на факта, че тя получи не само подигравки, но и силна подкрепа в социалните мрежи. Момичетата в коментарите започнаха да споделят своите истории как и при тях процедури за красота завършвали с неуспех. Оказа се, че има много такива./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай