logo

Павел Глоба: 4 зодии ще се радват на неимоверен късмет тази есен

Павел Глоба: 4 зодии ще се радват на неимоверен късмет тази есен

Известният астролог им нарече само хубави неща

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме с вас едно лошо пророчество на известния астролог Павел Глоба. Според него през август животът на четири зодии ще се превърне в Ад

Но сега той съобщи и страхотни новини, които ние от jenata.blitz.bg ще ви разкрием. Според известния астролог през есента четири зодии трябва да се готвят за съдбовни промени в живота им.

Според него още с първите есенни дни представители на четири зодии значително ще подобрят финансовото си състояние.

През есента 6 зодии ще забогатеят неимоверно

Ако правилно използвате знаците на звездите, то вече в края на лятото - началото на есента, те ще могат значително да променят живота ви към по-добро.

А ето и кои са четирите зодии, на които късметът ще се усмихне през есента:

Близнаци
Ако Близнаците са активни в последните дни на лятото, то с настъпването на есента те със сигурност ще получат дивиденти от труда си. Всички финансови проблеми ще бъдат решени за миг. Работата ще им донесе не само удоволствие, но и добри пари.

Важно е обаче Близнаците да помнят, че парите няма да текат като река всеки ден - не бива да харчат излишни средства за глупости. Прахосвайте парите си само за важни покупки. Много е вероятно Близнаците да срещнат своята сродна душа през есента.

Лъв
През есента късметът ще бъде на страната на Лъвовете. От началото на есента астрологът препоръчва на представителите на тази зодия да придобият полезни контакти. 

Едно от случайните им запознанства ще обърне живота ви с главата надолу. Нов човек ще ви даде възможност да смените работата си.

Възможни са и положителни промени в семейния живот. Самотните Лъвове тази есен могат да срещнат своята сродна душа именно на новата им месторабота.

Везни
Везните трябва да се отпуснат тази есен и просто да се наслаждават на живота. Представителите на този зодиакален знак са свикнали да държат всичко под контрол. 

С началото на есента Везните ще стават по-освободени, по-ярки и по-спокойни.

В живота ви ще се появи човек, който ще поеме отговорност за всичко, което ви притеснява. Във всяко начинание щастието ще ви придружава.

Козирог 
Тази есен Козирозите ще могат да изплатят старите си дългове и да разрешават всички конфликтни ситуации. Всички проблеми ще се оттеглят на заден план. 

С началото на есента Козирогът е важно да прекарва повече време със семейството си.

Освен това е вероятно Козирозите през есента да получат нова печеливша работа. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай