logo

Тлъсти пачки за 6 зодии през април

Тлъсти пачки за 6 зодии през април

Астролози обещават финансовото им състояние да се подобри драстично

Месец април вече чука на вратата и за наша радост това личи и от слънчевото и приятно време навън. Астролозите вече поднасят различни прогнози за предстоящите дни.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме животът на кои 3 зодии ще се преобърне тотално през следващите 30 дни, но сега сме решили да ви споделим и за друга прогноза на астролозите.

Експертите по разположението на планетите разкриха кои знаци ги очаква финансов успех през април. По думите им реки от пари ще се вливат в джобовете на представителите на няколко знака, а те ще могат спокойно да се поглезят. 

Павел Глоба обещава тлъсти пачки на 3 зодии през април

Вторият пролетен месец ще донесе много финансови радости за Овните. Ще имате възможност да реализирате неочаквано много от идеите си. Това ще е един прекрасен период както за вас, така и за портфейла ви. 

Близнаците ще са покровителствани от Меркурий. Първата половина на месеца ще е най-успешна за тях. Астролозите съветват представителите на знака да се концентрират върху работата и бизнеса. Интуицията и усетът няма да ви подведат. Чакат ви нови върхове за покоряване. 

Април ще поднесе много възможности и на Девите. Движението на Меркурий ще даде безпрецедентна сила на представителите на този знак, както и воля и самочувствие. Планетата ще ви помогне да откриете и загубени по-рано неща. 

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Успех във финансовите дела очаква и Везните, чиято работа е свързана с пътувания и командировки. С парите, обещават астролозите, няма да имате никакви проблеми, но времето ще се окаже истински дефицит. 

Водолеите през април не трябва да се страхуват от новото начало. Хората от тази зодия ще имат успех в работата, могат да получат повишение. 

До средата на месеца Рибите ще се усещат бликащи от енергия. Ще успеете с лекота да решите професионални и финансови проблеми. Поведението ви през този месец ще окаже трайно влияние и за в бъдеще. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай