logo

Кошмарен април за няколко зодии вещае Павел Глоба

Кошмарен април за няколко зодии вещае Павел Глоба

Въпреки това, ако знаете какво са ви подготвили планетите, ще може да се подготвите и да сте по-внимателни

Един от най-известните астролози Павел Глоба изкара прогнозата си за месец април. Изглежда за много зодиакални знаци вторият пролетен месец няма да е толкова щастлив, колкото са се надявали да бъде.

Павел Глоба обещава тлъсти пачки на 3 зодии през април

Глоба посочва кои знаци ще имат проблеми и от какво естество ще са те, при някои здравето ще се влоши, а други ги чакат финансови кахъри.

Въпреки това, ако знаете какво са ви подготвили планетите, ще може да се подготвите и да сте по-внимателни, за да избегнете някои от препятствията през април.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Девите ще трябва да са по-внимателни. Може да имат проблеми у дома. Може да ви се струва нелепо, но Павел Глоба съветва да внимавате а пожар. Проверявайте дали сте изключили всички електроуреди и бъдете внимателни с ароматните свещи, защото всичко може да свърши много зле. 

Звездите съветват Близнаци, Везни и Водолей да обърнат внимание на здравето си. Глоба твърди, че представителите на тези знаци могат да се сблъскат с проблеми с горните дихателни пътища. 

Тлъсти пачки и много пари за 4 зодии през април

Рак, Скорпион и Риби пък трябва да обърнат внимание на храносмилателната система и зрението си. Астрологът съветва да стоите настрана от високи места и летене. 

Стрелците и Лъвовете през април трябва да са предпазливи. Очакват ви много скандали, ако не решите да държите устата си затворена. Тя може да ви изиграе лоша шега, затова се опитайте да не слагате всичко на сърце. 

Болезнена раздяла застига тези зодии през 2021 година

Телците, които наистина са се надявали да си починат през април, ще останат разочаровани, защото ще бъдете заринати от работа. Оставете мечтите за ваканция за по-натам/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай