Представителите на тези зодии владеят бялата магия

Представителите на тези зодии владеят бялата магия

Благодарение на дарбата си те могат да помогнат както на себе си, така и на околните в разрешаването на дребни проблеми

Нашите предци са смятали, че бялата магия носи само добро. Белите вещици и магьосници са общували с природата, а методите им за лечение са изградени именно върху единството на човека с природата.

В миналото хората често са се обръщали към магьосници, врачки и вещици, за да разрешат най-наболелите си проблеми. Много хора го правят и днес. Дори има цели династии на бели вещици и магьосници, които се занимават с изцеление и знахарство.

Астролозите казват, че някои знаци на Зодиака, без да знаят, са надарени с магически дар и могат да помогнат както на себе си, така и на околните в разрешаването на дребни проблеми. Ето ги и тях: 

Змиеносец 

Този спорен 13-и знак на Зодиака има най-ярко изразени способности за бяла магия. Той притежава чертите, присъщи на Скорпиона и Стрелеца, което го прави наистина уникален.

Тези 3 зодии имат ясновидски дарби, нищо не може да скриете от тях!

Змиеносецът винаги е готов да помогне. За съжаление, упоритостта и убедеността му често могат да доведат до конфликтни ситуации.  

Представителите на знака трябва да са наясно, че трябва да носят отговорност за всяка своя дума и действие. В крайна сметка думите, идващи от сърцето им, винаги се сбъдват. Затова и горко на онези, които Змиеносецът реши да прокълне! 

Риби

Всички помним приказката за златната рибка. Както във всяка приказка има зрънце истина, така и представителите на зодия Риби са надарени с магически способности. Като едни магьосници те са готови да изпълнят желанията на приятели и роднини, при това без да пестят усилия. 

Тези зодии имат специална дарба и могат да лекуват само с едно докосване

За съжаление, Рибите са просто хора, затова и самите те отчаяно се нуждаят от подкрепа. Когато не получат нищо в замяна, те изпадат в униние и енергията им започва да действа зле на другите. Най-близките им започват да боледуват и да изпадат в депресия.

Имало е случаи, е които Рибите са успели да облекчат болката само с едно докосване на ръката. Вътрешната им магия е способна да прави чудеса, но точно заради нея те губят много сили. 

Без любовта и подкрепата на близките си Рибите не са в състояние да помагат на околните по никакъв начин!

Телец

Представителите на този зодиакален знак притежават мощна енергия. Често те буквално четат мислите на другите.

Тези зодии имат зли очи, уроките им ще съсипят живота ви за секунди!

Смята се, че Телецът има телепатични сили. Връзката му с природата е толкова силна, че често животните следват командите му само с един поглед.

Черпейки сили от природата, Телецът е в състояние да лекува болки и спазми, може да успокои мислите на човек в беда. Емоционалното му състояние се отразява на физическото здраве на близките му.

Телецът може и трябва да развива своя дар. Представителите на този знак често стават екстрасенси, лечители или гадатели. 

Везни

Този зодиакален знак поддържа баланса между светлата и тъмната страна. Когато Везните практикуват бяла магия, хората около тях стават по-здрави и щастливи. Но ако изберат тъмнината, проблемите за всички ще бъдат повече от ужасни. 

Тези зодии са най-предразположени към магии

Везните много ценят понятията чест и истина. Те са готови да се борят до последно за идеалите си.  Семействата им са под мощна енергийна защита.

Везните не са податливи на уроки и проклятия.

 

Да живеят съвестно за тях е от изключителна важност и затова рядко се занимават със съмнителни магически практики. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай