Колко са търпеливи зодиите?

Колко са търпеливи зодиите?

Представете си следната ситуация - успали сте се сутринта, бързате за работа, но понеже не сте имали време да си изпиете кафето, преди да излезете от вкъщи, минавате през първото кафене, за да си вземете ободряващата напитка. Шок и ужас - нареждате се на опашката, която се вие и вие сте предпоследни на нея. Не ви се чака. Как ще постъпите?

Решавате да изчакате- искате кафе все пак. Двадесет минути са минали и вие се качвате в колата си, за да потеглите към работното място, но попадате в невероятно задръстване.

Е, ще останете ли хладнокръвни и търпеливи в ситуация като тази? Някои представители на зодиака са истинско олицетворение на думата "търпелив", а при други е точно обратното - да чакат и да сдържат порива на емоции, породен от нетърпението, е просто мисията невъзможна, пише дама.бг.

Разберете от кой отбор сте в зависимост от зодията ви:  

1. Телец (20 Април - 20 Май)
Поздравления, Телци! Вие сте от търпеливите. Макар и да сте пълни с енергия и жизненост и да сте здраво стъпили на земята, вие имате велико търпение за всичко. Може би сте го изградили постепенно, защото сте адски стриктни и влагате душа и сърце в каквото и да се захванете да правите. Вие знаете, че за всичко хубаво в живота трябват време и търпение и чакането в името на това не е проблем за вас - това е и тайната ви да се справяте с всичко перфектно. Независимо дали се занимавате с градината с цветята, готвите вкусно ястие, шиете на ръка, или рисувате се получава без грешка, защото го правите с любов и усърдие. Търпението е в основата на благата ви личност и дълбоката ви душа, а това е достойно за възхищение.

2. Рак ( 21 Юни - 22 Юли)
Няма нищо друго, което да обичате повече от това да се настаните удобно, да си почивате и да се насладите на прекрасна гледка, откриваща се пред вас. Вие знаете, че трябва винаги да се трудите здраво, за да постигнете целите в работата и живота, но какъв е смисълът от това, ако няма време за пълноценна почивка и наслада за малките неща, които ви се случват всеки ден? Вие сте въплъщение на безгрижния начин на живот. За вас е задължително да отделите време и да го посветите изцяло на вас самите - да релаксирате, да се отървете от притесненията и негативните мисли... просто да се гмурнете в басейн с приятно топла вода и след това да се настаните удобно на шезлонга си под слънчевите лъчи, за да се попечете. Вие спадате към отбора на търпеливите от зодиака - много добре знаете, че всичко ще си дойде на мястото и няма нужда от излишен стрес и припряност.

3. Скорпион (23 Октомври - 21 Ноември) Вие сте завидно добри в това да запазвате спокойствие и да реагирате хладнокръвно в почти всеки един момент. Възможно е да ви подразни дългото чакане на опашката в магазина, но никога няма да го покажете. Вие рядко позволявате на надигащия се у вас гняв да излезе наяве и това е нещо, с което много се гордеете - контролът над емоциите ви в различни ситуации. Едно голямо "Браво!" и от нас! Апел към останалите зодии - ако някой се нуждае от приятел, който да не го натоварва с нищо и да разпуснете пълноценно заедно - ви трябва Скорпион. Вие сте верни приятели и сте винаги готови да предложите едно приятелско рамо на близък човек, който има нужда от подкрепа. Разбирате колко важно е приятелството и колкото и да сте заети, винаги бихте намерили време и търпение да изслушате проблемите на хората от приятелския ви кръг и да помогнете с каквото можете.

4. Риби (19 Февруари - 20 Март) Скъпи Риби, вашата нежна и благородна душа, в комплект с романтичната и артистичната ви природа, ви правят олицетворение на безгрижието. Когато имате задача да изготвите проект, чакате на опашка или комуникирате с някого, вие винаги се стараете да предразположите хората и събитията и всичко да се увенчае с успех. Вие сте готови да стигнете на край света, стига да сте заобиколени от хората, които цените и обичате. Вашата отдаденост и любов, с които ги дарявате, ви прави най-страхотните приятели от зодиака и също така неминуемо гарантира, че всички добри чувства и намерения, които имате към останалите, ще ви се връщат двойно. Бъдете горди със себе си!

5. Везни ( 23 Септември - 22 Октомври) Не ви е лесно, Везни! Вие винаги сте в ролята на посредник между всичко и всички и за това трябва да сте много търпеливи. Опитвате се всичко в живота ви да върви гладко и безпроблемно. Забавното е, че напук на това вие все се оказвате по средата на разгорещен спор, опитвайки се да въдворите ред и да възвърнете баланса, а затова трябва много търпение и усилия. Като едни истински Везни, вечно вие сте пазителите на мира и се опитвате като такива да изпълнявате мисията си. НПоздравяваме ви, защото в повечето случаи успявате и винаги потушавате бушуващите емоции, възникнали при дебат.

6. Дева (23 Август - 22 Септември) Деви, вие сте прекалено старателни във всичко, което вършите и сте изключително внимателни дори към малките детайли - за вас съвършенството е ключово. Независимо дали учите за изпит или завършвате важна презентация по проект от работата, вие държите всичко да е изпълнено перфектно. Вие наистина сте перфекционисти. Като такива, вие винаги имате търпение да вложите необходимите време и усилия, за да направите всичко, с което сте се заели, повече от идеално. За вас максимата "Качеството преди количеството!" важи с пълна сила. Впечатлението, което оставате в околните, е силно и ги кара да взимат пример от вас. Причислявате се несъмнено към отбора на търпеливите зодии!

7. Козирог (22 Декември - 19 Януари)
Вярвате или не, Козирози, вие се нареждате на седмо място в списъка! Макар че през повечето време сте големи инати, вие наистина сте от търпеливите зодиакални знаци. Ценители сте на класиката и затова имате традиционни методи, с които се справяте - това ви кара да се чувствате удовлетворени. В работата си се справяте отлично. Винаги се справяте успешно със зададени ви проекти, креативните сте и обичате да се занимавате с неща от типа "направи си сам". Имате цялото търпение и спокойствие на света, що се отнася да си сътворите нещо сами, вместо просто да отидете и да си го купите от магазина. И вие сте от търпеливите - честито!

8. Близнаци (21 Май - 20 Юни)
Вие сте на границата между отбора на търпеливите и отбора на нетърпеливите - все пак е нормално да сте в дилема. Интересното при вас е, че проявявате търпение към останалите, ала към себе си - никакво. Често сте много колебливи и нерешителни, не знаете какво точно искате и това ви изнервя. Понякога хората се чудят дали изобщо да ви попитат какво искате за вечеря, защото знаят отговора - нямате никаква идея. Всеки път, когато се налага да вземете решение, се колебаете и се нуждаете някой друг да реши вместо вас.

9. Водолей (20 Януари - 18 Февруари)
Водолеи, вие имате способността да бъдете търпеливи, когато искате, но доста често не искате да сте. Вие истински мразите нещата да не се случват по вашия начин и нямате никакво търпение и толеранс към хора, които не се съгласяват с вас по дадени въпроси. Няма смисъл някой да се опитва да ви предложи вариант за нещо, което трябва да направите заедно - вие дори не бихте го изслушали, какво остава да направите компромис и да постъпите според неговата препоръка. А когато ви попитат защо се държите по този начин, вие съвсем спокойно отговаряте, че не е нищо лично - просто сте независими.

10. Лъв (23 Юли - 22 Август)
Вие сте всичко друго, но не и безгрижни и носещи се по течението. Вършите всичко по определен начин, следвайки определени стъпки и за определено време. Мразите да чакате и нещата да се проточват във времето. Любопитното за вашата личност е, че очаквате всички да се държат с вас като с царски особи, а който не се подчини на вашите заповеди и не изпълни желанията ви, ще бъде позорно отритнат. Е, може би леко преувеличихме. Истина е, че държите всичко да се случва, както кажете и просто не търпите чуждо мнение, когато не съвпада с вашето, но всичко е наред, защото всички ви обичат такива, каквито сте!

11. Овен (21 Март - 19 Април)
Овни, вие мразите да чакате, не можете да издържите да се редите на дълга опашка, да чакате да ви обслужат в заведение и не може да си помислите как ситуация като тази  може да се случи на вас. Имате енергичен, властен и леко агресивен характер, който никак не се свените да показвате. Обичате да влизате в конфликти, дори да ги създавате, защото харесвате предизвикателства, както и да печелите. Не си мълчите, когато нещо ви дразни и не ви харесва - по-добре другите да знаят и да спрат да го правят, а не вие да свиквате с тях. Не се съобразявате с ничии желания, освен със своите и държите всичко да се случва на момента и както го вие искате - в противен случай ще се разяри буря.

12. Стрелец (22 Ноември - 21 Декември)
Вие сте всичко друго, но не и търпеливи. Вероятно дори бихме могли да ви сложим начело на отбора на нетърпеливите, но е спорно кой между вас, Стрелците и Овните трябва да заеме това място. Нямате време за губене в празни приказки и действия. Искате всичко да се прави с бързо темпо, дори това да означава да не се вглеждате много-много в детайлите. И да се обърка нещо - голяма работа - въпросът е да не се пилее времевият ресурс напразно в правене на нищо съществено. Би било хубаво за самите вас, ако сте малко по-търпеливи и не толкова прибързани. Но пък в крайна сметка, както бихте казали вие в своя защита, няма време за това!

Коментирай