Тамара Глоба: 6 зодии да се готвят за големи неприятности до дни

Тамара Глоба: 6 зодии да се готвят за големи неприятности до дни

Краят на лятото ще се отрази негативно на финансовото състояние на всички

Една от най-известните астроложки на Русия Тамара Глоба огласи хороскопа си за август 2021 година.

Тя отбелязва, че не всички зодии ще успеят да отделят време за забавления.

По думите й, ако Овенът и Телецът ще могат да постигнат това, което искат, с минимални усилия, променливите знаци на Зодиака, като Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, ще бъдат на границата на смяната на сезоните и ще трябва да се подготвят за промени в личния живот и в работната сфера.

Като благоприятни дати през месеца астроложката посочва 7, 10, 13, 14, 19, 23 и 31. И добавя, че всички трябва да са особено внимателни на 5, 8, 11, 16, 22, 25 и 30 август, защото датите са неблагоприятни. 

3 зодии ще се къпят в пари през август

Също така тя предупреждава всички, че краят на лятото бележи и промяна в обичайния начин на живот. За съжаление, това ще се отрази негативно на финансовото състояние на всички зодиакални знаци. 

Тамара Глоба не изключва, че мнозина ще имат непредвидени разходи, затова е по-добре парите да се харчат само за най-важното. За здраве обаче не трябва да се пести, подчертава тя. 

Телец

Представителите на този зодиакален знак притежават вродена упоритост, но през август това може да им попречи да постигнат целта си. Тамара Глоба препоръчва на Телците да не са толкова напористи този месец. И да се научат да правят компромиси.

Близнаци

През август, заради присъщото си непостоянство, представителите на тази зодия рискуват да разрушат връзката си. Може ли това да бъде предотвратено?

Павел Глоба вещае драстични промени за 3 зодии през август

Може, разбира се! Просто Близнаците ще трябва да се откажат от търсенето на най-доброто.

Рак

През август Раците могат да се сблъскат със сериозни конфликти заради необмислени изказвания и това ще се случи както на работното място, така и у дома. Тези, които могат да се държат предпазливо, ще преминат периода по-спокойно.

Лъв

Лъвовете ще имат недоброжелатели сред колегите, които ще се опитат да осуетят амбициозните им планове. Затова е най-добре да пазят всичко в тайна, дори от тези, с които обикновено седят на една маса по време на обедната почивка, съветва Глоба.

Дева

Желанието на представителите на този знак за промяна през август може да доведе до непредвидени събития.

Портфейлите на 4 зодии ще се пръснат от пари

Астрологът препоръчва на Девите да не променят нищо през този месец. По-късно ще се появи по-благоприятна възможност за стъпки в неизвестното.

Риби

За Рибите се задават сериозни конфликти и скандали в семейството. Само онези, които проявяват мъдрост и изобретателност, ще могат да разрешат трудната ситуация. Основното е да не позволят на конфликта да се развие. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай