logo

Павел Глоба вещае драстични промени за 3 зодии през август

Павел Глоба вещае драстични промени за 3 зодии през август

Най-важното е да не се страхуват да направят смела стъпка

Краят на лятото е край на определени етапи от живота и изход на ново ниво. Предстоящият месец август ще бъде решаващ за много зодиакални знаци.

За мнозина осмият месец на 2021 г. най-накрая ще позволи да се разделят с проблемите, които са ги преследвали в последно време и въпреки всички препятствия, в навечерието на есента ще могат да дишат по-свободно.

За представителите на три зодиакални знака обаче последният месец на лятото ще донесе значителни промени, казва известният руски астролог Павел Глоба. Специалистът отбелязва, че те трябва да бъдат изключително внимателни през този период. И да не се страхуват да направят смела стъпка напред. 

Близнаци

През август представителите на зодия Близнаци ще помислят за смяна на работата. За някои от тях звездите вещаят позиция, на която ще останат в сянка, но в същото време ще печелят добри пари.

Съдбовен юли за 3 зодии

Но това не е всичко. Павел Глоба отбеляза, че някои Близнаци ще помнят този август дълго време, защото ги очаква сватба, преместване или раждане на дете.

Рак

Тази зодия определено няма да скучае през август. И въпреки че Раците обикновено се страхуват да рискуват, младите представители на този знак ще могат да изпитат късмета си - и щастието ще се усмихне на много от тях.

Всички останали също ще имат интересни познанства, приключения и изненади.

Скорпион

Астрологът вижда възможност за Скорпионите да променят драстично живота си. За да направят това обаче, те ще трябва сами да изберат правилното решение и да предприемат тази смела стъпка.

Лош късмет застига 3 зодии през остатъка от 2021 г. Ето кои

Възможно е това да е свързано с отношенията с половинката им. Възможно е и да срещнат човека на живота си и да се оженят за него. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай