logo

3 зодии ще се къпят в пари през август

3 зодии ще се къпят в пари през август

Астролозите са подготвили уникален хороскоп, който разкрива представителите на кои зодиакални знаци ще се радват на голям късмет в материалната сфера

Отпускарският месец август е свързан с много разходи. Покрай чаканата цяла година лятна почивка парите буквално се топят като сняг. И мнозина вече с любопитство се питат какво ще им донесе август във финансов план.

Астролозите са подготвили уникален хороскоп, който разкрива представителите на кои зодиакални знаци ще се радват на голям късмет в материалната сфера. Става въпрос за последния месец на лятото, а именно август 2021 година. Ето ги и късметлиите: 

Телец

Телците с право могат да бъдат наречени истински работохолици. Те са готови да дадат всичките си сили, за да се изкачат по кариерната стълбица и да спечелят висок статус на работното място.

Краят на лятото ще бъде изключително благоприятен за представителите на този знак. Те ще успеят да покажат най-сините си страни, които ще бъдат възнаградени с прилично увеличение на заплатата. Шефът им ще им направи примамлива оферта, която няма да могат да откажат.

Тежки проблеми съсипват живота на 5 зодии през август

Това ще ги отведе до следващото ниво и най-накрая ще заемат мястото си под слънцето.

Астролозите обаче горещо им препоръчват да обърнат внимание на здравето си.

Работите прекалено много и това може да повлияе негативно на емоционалното ви състояние. Опитайте се през почивните дни да правите това, което обичате, и да прекарвате повече време сред природата. Това ще възстанови силите ви и ще ви даде необходимия заряд за решителната стъпка напред. 

Близнаци

Близнаците работят добре в екип и знаят как да изграждат отношения с другите. Именно тези качества ще им помогнат успешно да осъществят изгодна сделка, която ще повлияе положително на финансовото им състояние.

Вслушайте се в интуицията си и тя ще ви каже кога да сграбчите.

Павел Глоба вещае драстични промени за 3 зодии през август

Август ще бъде много благоприятен в различни области на живота. Късметът ще ви съпътства в любовта и парите. Ще се чувствате удовлетворени и определено ще се придвижите нагоре по кариерната стълбица, без това да се отрази на свободното ви време и почивката.

Рак

Август ще бъде чудесно време да увеличите размера на портфейла си. Парите ще идват от най-разнообразни източници. Отдавна не сте получавали такива подаръци от Съдбата под формата на материални награди.

Най-удивителното е, че ще живеете в абсолютен релакс, а парите ще "падат" върху главите ви. Само трябва да внимавате този успех да не замае главите ви, защото във всеки един момент може да настъпи рязък спад и рискувате тежко да се опарите. 

Лош късмет застига 3 зодии през остатъка от 2021 г. Ето кои

Затова опитайте да се отнасяте разумно към всичко, което се случва, и не забравяйте, че парите обичат работата. Наблегнете на саморазвитието, четете повече книги, участвайте в обучения и не забравяйте за професионалното развитие. 

Можете да постигнете много повече, ако положите максимално усилия, за да изпълните всичките си желания. Звездите са позитивно настроени към вас, не пропускайте този добър момент! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Козел

Козел 20.07.2021 9:42

От тази статия, само президента Радев е по-тъп