Тези 3 зодии съсипват живота на другите

Тези 3 зодии съсипват живота на другите

Бягайте далеч от тях или поне винаги си имайте едно наум

Те могат да развалят всичко с недоволството си, да отговорят на добрите ви новини с хленчене или да ви пренебрегнат. Поне това е мнението на астролозите на база на много техни проучвания, предава "Дарик".

От jenata.blitz.bg вече ви посочихме кои са зодиите дълголетници, които живеят най-дълго. Споделихме ви и кои 3 знака ще бъдат измъчвани от тежки изпитания през месец август.

Такива хора обикновено са от една и съща зодия и е най-добре да стоите далеч от тях, ако е възможно. Ето кои са те:

Телец

Представителите на тази зодия поставят собствения си комфорт над нуждите на другите. Ако сте приятели с Телец, бъдете сигурни, че не можете да разчитате на него. Той няма да се съобразява с вас никога.

Освен това е по-добре да не пресичате пътя на Телеца. Ако нещо му попречи да постигне това, което иска, той незабавно отстранява препятствието. И след това ще направи така, че този човек никога да не се изправи на пътя му.
Близнаци

Близнаците са известни със своята непредсказу̀емост, затова често развалят плановете и настроението на околните. Ако сте се договорили за нещо с Близнаци, не можете да сте сигурни, че след няколко часа  няма да променят решението си.

Те постоянно променят плановете си, принуждавайки другите да правят същото. Ако сред вашите близки приятели има представител на тази зодия, тогава бъдете готови за това, че в един момент той просто може ще изчезне от живота ви. Това обаче не означава, че не може да се върне също толкова внезапно.

Овен

Овните са истински егоисти, които рядко се съобразяват с чуждото мнение. Със своята емоционалност те могат да разрушат връзка с човек само за няколко секунди и това може да бъде наистина голям проблем, тъй като те не мислят за последствията.

Овните са нестабилни. Днес те може да проявят интерес към вас, но утре няма да се появят в живота ви. Те действат изключително разрушително./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай