logo

Зодиите, които живеят най-дълго

Зодиите, които живеят най-дълго

По думите на астролозите 3 знака най-често се доближават до заветната цифра 100 и дори я преодоляват

Едва ли има човек, който да не мечтае да живее дълго и щастливо. Но, за съжаление, не всеки успява да сбъдне мечтата си. 

Ясно е, че начинът на живот и гените оказват голямо влияние върху дълголетието, но никой не е имунизиран срещу непредвидени житейски обстоятелства.  

Има обаче едни такива уникални хора, които успяват не само да живеят дълго, но и да се радват на крепко здраве до края на дните си. И за това до голяма степен е "виновен" зодиакалният знак, под който са родени, казват астролозите. 

Представителите на тези зодии са родени, за да побеждават

Ето кои три зодии, според специалистите, най-често се доближават до заветната цифра 100 и дори я преодоляват:

Овен

Овните са едни от най-енергичните хора на планетата. Те доста често живеят до 100 и повече години, защото са пълни със сила и не падат духом, дори когато не се чувстват добре. Точно това им дава невероятно предимство пред повечето зодиакални знаци.

Докато повечето хора смятат, че на стари години човек не може да работи и да се забавлява, Овните живеят на принципа "животът започва на 50". Душата им е млада и рядко губят страстта си към живота. Затова всички ги харесват и изглеждат много по-млади, отколкото са всъщност.

Стрелец

Сред Стрелците също има доста столетници и всичко това, защото са наясно какви чудеса прави добрата почивка. Представителите на знака работят много, но след това си почиват добре. Това им помага да съхранят здравето си до дълбока старост.

Ето кои са 3 най-завистливи зодии, внимавайте с тях!

Освен това астролозите отбелязват, че по някакъв странен начин Стрелците рядко боледуват, а когато това се случи, се справят много добре с неразположението.

Стрелците успяват да надживеят връстниците си с много десетилетия и поради умерения си егоизъм. Докато останалите хабят нерви и жизнена енергия за другите, Стрелците го правят само за най-близките си.

Козирог

Козирозите са работохолици, но това не им вреди, а точно напротив. Дори в дълбока старост те продължават да правят нещо важно и да работят.

Всяка активна дейност и общуване с околните е източник на положителни емоции. Козирозите просто нямат време да мислят за старостта, защото за тях тя просто не съществува.

Те също така отделят време и за интелектуалното си развитие. Когато човек се развива, процесът на стареене се забавя значително. Мързелът и отлагането, които унищожават силата, младостта и здравето,  не са характерни за Козирозите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

2222

2222 24.08.2022 22:22

Вярно е,майка ми е зодия Стрелец и кара 90 г.