logo

Тези 5 знака ще имат незабравима 2019-а година, астролози им предрекоха...

Тези 5 знака ще имат незабравима 2019-а година, астролози им предрекоха...

Астролозите вече започнаха да разкриват тайните на бъдещето. Според тях Годината на свинята ще премине по положителен начин, тъй като тя е любяща по природа и готова да прави много отстъпки, в същото време и да дарява много радост.

Ето защо някои ще забогатеят, други пък ще се срещнат с любовта. Искате ли да знаете дали ще се влюбени през следващата година? Оказва се, че астролозите са разбрали кои 5 зодиакални знака ще открият нова любов през 2019 година.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме в живота на кои зодии ще има огромни промени през следващата година. Разказахме ви и какво ви вещаят картите таро според зодията за идните 365 дни.

Време е поредната тайна да падне и да разберете кои 5 зодии ще бъдат улучени от стрелата на Купидон през следващите 12 месеца.

Телец:

Дълго ли сте мечтали за голямата любов? През 2019 година тя определено ще почука на вратата ви. Страстта ще изскочи от дълбините на душата ви и това ще изненада дори самите вас, защото принципно Телците възпират чувствата си. В Годината на свинята целият ви свят ще се обърне към любимия човек, когото може да срещнете при доста банални обстоятелства. До края на идната година ще се преместите да живеете в друг град или страна, защото обектът на любовта ви няма да е от същото място, като вас.

Съвършена съвместимост през 2019 година с Рак и несъвместимост с Водолей.

Близнаци

Ще бъдете изключително щастливи през лятото на 2019 година. Очакват ви безкрайно много приятни събития. Ще може да пътешествате до красивите места, които отдавна сте мечтали да посетите, а и ще срещнете сродната си душа. Вашата връзка ще бъде бурна и много страстна. Ще се окажете в една приказка, изпълнена с много любов, чудеса и щастлив край – сватба. След това може да започнете да пишете книга на живота си заедно с новата си половинка.

Съвършена съвместимост през 2019 година с Риби и несъвместимост с Рак.

Дева

Дълго ли сте мечтали да намерите любовта? Ето, че през 2019 година вашето желание е чуто от звездите и те ще го сбъднат. Основното нещо е да не игнорирате знаците, които съдбата ви дава. Не отблъсквайте новите хора в живота си. Точно някой от тях ви е изпратен, за да ви направи щастливи. Не е нужно веднага да започвате сериозна връзка. Дайте си време да обичате този, който е до вас. Той ще разкрие душата си и точно тогава ще осъзнаете, че това е човекът, за когото сте мечтали толкова дълго.

Съвършена съвместимост през 2019 година с Лъв и несъвместимост с Овен.

Скорпион

Скъпи, Скорпиони, астролозите имат чудесни новини за вас. През лятото ще срещнете голямата любов. Има голяма вероятност да се влюбите като хлапе, забравяйки задълженията си, работата и всички други близки хора в живота си. Това не е всичко. Любовта и връзката ви ще се развие толкова бързо, че нищо чудно до края на 2019-а година да се ожените.

Съвършена съвместимост през 2019 година с Козирог и несъвместимост с Овен.

Козирог

Ще срещнете любовта, но при едно условие – да започнете да се доверявате на други хора. Веднага щом се отървете от рамките, които сами си създавате, ще бъдете забелязани от правилния човек. През началото на месец май ще бъдете завладени от любовта и тя ще бъде за цял живот. Ще чувствате, че нямате нужда от нищо друго освен от човека до вас.

Съвършена съвместимост през 2019 година със Скорпион и несъвместимост със Стрелец./jenata.blitz.bg

Коментирай