logo

Тези 7 зодии ще съсипят живота ви, обожават скандала

Тези 7 зодии ще съсипят живота ви, обожават скандала

Представителите на тези знаци са зависими от кавгите и могат да ви извадят от строя за дълго време

Сред нас има хора, които просто не могат да живеят живота си без конфликти и скандали. Дори когато всичко изглежда наред, те ще открият нещо, за което да се хванат. 

Жесток удар от съдбата за 4 зодии

Питали ли сте се какво не им е наред на тези  хора? Е, ние ще ви кажем - техният зодиакален знак. Дори и да не вярвате, астрологията обяснява това явление правилно. 

Има 7 зодии, които буквално търсят винаги конфликт, кавга или някакъв спор. Всеки прави това по свой си начин, но в крайна сметка резултатът обикновено е един - пълно неразбиране на околните какво точно се случва, какво се е объркало и кой е виновникът за скандала. 

Водолей

Каква новина! Първият знак в списъка ни изглежда наистина спокоен и дружелюбен. Убедени сме, че много хора вярваха, че тази класация, ще бъде оглавена от Овена, но това не е така. 

Работата е там, че водолеите са много контактни, те обичат да имат приятели, могат да са им подкрепа и опора, но никой от тези приятели никога няма да може да се досети какво точно има в душата на Водолея. Представителите на този знак са напълно лишени от съпричастност. 

Те имат своя логика и това разбира се си противоречи с общоприетото. Междувременно Водолеите са  убедени, че няма смисъл да се обясняват на никого за нищо. Хората около тях не спират да се изумяват колко странни и необясними действия извършват такива хора.

Хороскоп за 2020 година: Пари и любов за 3 зодии

Овен

Е нямаше как да го пропуснем. Той е най-очакваният знак в тази класация. На всички е известно, че тези хора са импулсивни и необуздани във всичко, въпреки любезността им по природа. 

Именно липсата на контрол върху чувствата им, прави Овните огромни скандалджии. Те не търсят кавги и не провокират никого съзнателно. 

Такова поведение често е причина за край на приятелства и любовни отношения. Тази зодия често страда от факта, че хората трудно приемат огнената им природа и ги смятат за твърде импулсивни.

Скорпион

За мистерията и непредсказуемостта на този знак може само да се говори. Много хора смятат, че именно тези им качества ги правят идеални. Те обаче също имат своите скелети в килера и далеч не са идеални. Ако направите нещо, което не им харесва, те веднага ще изкарат жилото си.

Такива хора се карат така, че изгарят всички мостове зад тях. Правят го пламенно и не оставят никакъв шанс за прошка на ответната страна.

Заради отмъщението Скорпионите са готови да навредят дори на любовта на живота си. Гордостта и амбицията за тях са много по-важни от чувствата.

Близнаци

На пръв поглед тези хора могат да изглеждат очарователни. Няма как да не се съгласите, че винаги е приятно да общувате с Близнаци - те са мили, симпатични и забавни. Няма да се отегчите от тях. Ако обаче нещо ги ядоса, то може да стане страшно. 

Близнаците не прощават липсата на внимание към тях. Те са на мнение, че когато сте с тях, трябва да сте погълнати от личността им. Представителите на този знак могат да и обидят зад гърба ви и дълго време да не ви потърсят. 

Причината е, че те са много чувствителни, сантиментални и усещат лъжата с лекота. 

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Дева

Представителите на този знак са много сложни личности. Не самата Дева е скандална, а начинът по който провокира бурна реакция у околните. Те имат отвратителния навик да критикуват всички. 

Интересното е, че Девите искрено вярват, че техните критики и съвети са невероятно полезни и без тях човек не би могъл да живее. Но нека бъдем честни - никой не иска да бъде критикуван, обиждан или дори унижават.

Точно тези неща стават причина за кавгите с Девите. 

Телец

Отново откриваме земен знак в класацията. Като за начало представителите на този знак са много упорити. Ако Телец е решил да направи нещо, то той ще стигне до горчивия край и сърцевината на нещата и няма да се откаже. 

Телците не провокират никого - те просто остават верни на собственото си мнение и схващане, а това може да бъде много досадно за другите. Много хора ги наричат коне с капаци. 

Често решенията им си противоречат с тези на другите и като цяло с общественото мнение и това е чудесно основание за конфликт. 

Хороскоп: Тежки промени преобръщат живота ви през 2020 година

Козирог

Решихме да завършим списъка с този знак. Те са най-трудни и сложни от всички останали. Козирозите смятат, че са усвоили всички качества, необходими им да са идеални. Всичко това се превръща в нещо като "синдром на големия шеф".

Козирозите са сигурни, че знаят всичко най-добре и, че са много по-мъдри и умни от околните. 

Това според тях им дава право да взимат решения и за останалите и да им раздават заповеди. Освен това, когато видят нещо, което е в разрез с техните схващания и идеали, смятат за свой дълг да критикуват и буквално, ако се наложи да унищожат човека срещу тях. 

За щастие всеки зодиакален знак може да потисне минусите си. Всяка Дева може да преглътне недоволството си и да забрави за критиката, а Овенът да открие начин да е по-спокоен. Най-важно е да няма сблъсъци и конфликти./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай