logo

Тези зодии имат зли очи, ще съсипят живота ви за секунди

Тези зодии имат зли очи, ще съсипят живота ви за секунди

Смята се, че тези хора наистина могат да си играят с енергията ни и да преобърнат бъдещето ни

Всички сме чували, че някои хора имат зли очи, а ако ни урочасат или ни пожелаят нещо лошо, то наистина могат да ни застигнат големи беди.

Смята се, че тези хора наистина могат да си играят с енергията ни и да преобърнат живота ни.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме кои са 5 зодии, на които просто не им е писано да бъдат богати. Споделихме ви и живота на кои зодии бяха истински ад през пролетта, но след броени дни ги чака огромно щастие.

Астрологията вече е идентифицирала зодиакалните знаци притежаващи такава мощна сила, която меко казано може да разбие ежедневието ни и да ни отнеме щастието. Тези зодии могат с лекота да ви наранят и е добре да сте много предпазливи да не ги ядосате.

Тези зодии обичат толкова силно, че могат да ви задушат с чувствата си

Скорпион

Той се нарежда на първо място. Представителите на този знак са истински магьосници, които с лекота могат да манипулират хората. Те са много интелигентни. Трудно е обаче да разгадаем лесно емоциите им.

Те имат две слабости – семейството им и здравето. Скорпионите избягват да говорят на тези теми, добре е и вие да ги избягвате в тяхно присъствие, за да избегнете неприятности.

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Близнаци

Те са много силни по природа и несъзнателно могат наистина да ви урочасат. Те много внимателно внимават какво им казвате и ще ви ударят по начин, по който са сигурни, че най-много ще ви заболи.

Тези 5 зодии ще съсипят живота ви, бягайте далеч!

Риби

Те действат абсолютно умишлено. Много често те действат много преди да мислят. Под влияние на емоции и гняв този зодиакален знак може да ви пожелае „най-доброто”.

След секунди може да осъзнаят, че грешат, но вече ще е късно. Невинните вече ще са пострадали от уроките на злите им очи. Почти невъзможно е да се отървете от проклятие, изречено от техните усти.

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Козирог

Той се нарежа на последно място, но честно казано не е по-малко опасен от останалите три знака Представителите на този знак обикновено са консервативни и арогантни и доста често предизвикват гняв. Козирозите много бързо умеят да разчитат хората и установяват кой точно би им навредил. Тогава той действа, без да се замисля./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

КЪНЧО ПУТКОДЕРОВ

КЪНЧО ПУТКОДЕРОВ 20.05.2019 11:01

ИЗСМУКАНИ ОТ ГЮДЕРИЯТА НА КЪНЧО ПУКОДЕРОВ ГЛУПОСТИ. АМАН ОТ ВСЕЗНАЕЩИ САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИ СЕ АСТРОЛОЗИ.

mama

mama 21.05.2019 7:22

Само ако знаете колко сте прости.........................................

аноним

аноним 21.05.2019 16:17

Уеуе.Ми,че аз съм скорпион женен за риба.К'ви ли деца ще имаме?

Вярно е

Вярно е 03.06.2021 21:23

Живея с представители на всички зодии, които са изброени.Ако не стане на тяхната....тежко ти,ама търпение и игнор му е цаката.Квот си наричат да им се връща.Мога да добавя и зодия лъв към тази категория.

Toshko

Toshko 04.06.2021 18:43

Absolutna vqrno. Skorpionite shte te unishtojat mamata si djasat.