logo

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Има хора и хора. Това важи с пълна сила за шест зодиакални знака, които са най-безчувствените и неблагодарни зодии в хороскопа. Тези зодиакални знаци се държат така, сякаш не знаят значението на думата „Благодаря”. В речника им тя просто отсъства. 

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

Те мислят, че благодарността, извинението или оценяването на другите хора ги правят меки или слаби личности. 

Въпросните шест зодии се държат хладнокръвно, отчуждено и безчувствено, принуждавайки другите да се съмняват в положителните си човешки качества.

И така – ето кои са шестте най-безчувствените и неблагодарни в зодиака:

Телец
Те се държат като типично „разглезено дете”. Телецът не само подценява доброто по отношение на хората, но ако някой се държи добре с него той приема това действие за даденост. Телецът не знае как да каже „Благодаря” – всъщност той искрено вярва, че проявлението на благодарност не му дава популярност и го лишава от уважението на околните. Ето защо всички Телци винаги искат повече, повече и повече. А когато получат повече, това е много малко за тях.

Тези 4 зодии са чисто луди!

Близнаци
Те могат да приемат благодарността околните като прост подарък, който заслужават. Когато става въпрос да навлязат в чуждото пространство и/или време, те не се притесняват от това и изобщо не им пука какво ще си помислят другите. Дайте нещо на близнаците и те ще ви благодарят, но само посмейте да им отнемете нещо или да им губите времето – ще ви съсипят.

 

Тези зодии са толкова цинични и мнителни, че не вярват и на себе си

Дева
Девата няма да ви оцени, защото тя не цени никого или нищо друго освен нея. Това просто не е в нейния характер и начин на живот. Благодарността идва при Девата в малки дози и това е така, защото тя искрено вярва, че заслужава всички подаръци, които й се дават – при това просто ей така. Тя ясно разделя всичко на черно и бяло, а добрите емоции в живота й има много малко място. 

Тези зодии място не могат да си намерят от завист, пазете се от тях!

Везни
Те лесно ще ви подведат. Това е техният план за действие: първо да ви очарова с доброта, да ви съчувства и след това започват да ви използвате. Когато им дадете всичко, от което те имат нужда – пари, време, любов, грижи и какво ли още не, те просто ще си тръгнат без предупреждение, защото вече имат всичко, което искат. Това е изключително неблагодарен и безчувствен знак, затова внимавайте много с тях. Везните прост има сериозно презрение към всичко и всички наоколо.

Това са най-злите зодии - ще съсипят живота ви, бягайте далеч

Скорпион
Скорпионите очакват твърде много от другите ... и в крайна сметка са разочаровани, ако не го получат. Тази зодия гледа на хората около нея като на пионки, създадени да му служат, родени изключително за подобряване само на неговия живот. Не очаквайте, че Скорпионът ще ви обича и оценява. Всичките ви усилия да положите, за да му угодите, пак няма да получите благодарност от негова страна.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Водолей
Водолей е приятелски настроен към всекиго и затова лесно може да ви убеди в своята лоялност към вас. Но това е само маска. Можете свалите Луната за Водолея, но от негова страна ще получите само лека и иронична усмивка, но тя е много далечен израз на благодарност. Всъщност на Водолея му е все едно за когото и да било. За него най-важен е той самият и това е. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Потърпевш

Потърпевш 18.03.2019 11:31

За Водолея е абсолютно вярно!

потърпевша

потърпевша 18.03.2019 14:47

И за везните е вярно. Личен опит !

една

една 18.03.2019 14:49

За близнаците пък е ясно, те са супер неблагодарни, каквито и геройства да направиш за тях. Не знам дали е така при телците, девите и скорпионите. Последните са ми доста симпатични, а първите са много разумни и здраво стъпили на земята.

Ани Дончева

Ани Дончева 18.03.2019 19:13

За Водолеите е абсолютно вярно. Аз съм водолей.

аха

аха 22.03.2019 14:07

Вярно за Скорпион...

555

555 05.06.2019 9:49

Пълни глупости!!!!

Реалната

Реалната 22.08.2020 19:07

Пълни глупости!