logo

Трите най-бедни зодии са...

Трите най-бедни зодии са...

Причините паричният късмет да ги заобикаля, се крият в самите тях, категорични са астролозите

Астролозите твърдят, че не само образованието и професионалните умения, но и зодиакалната принадлежност играят решаваща роля в това колко пари ще има даден човек. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме с вас прогнозата на известния астролог Павел Глоба, който предрече пари и успех за всички зодии.

Освен това се оказа, че има пет зодии, които печелят пари като с магическа пръчица. Но за да има баланс астролозите признаха, че за съжаление мъжете от четири зодии все нямат пари и това е.

Сега обаче стана ясно, че има три зодии, които за нещастие все са подминати от паричен успех.

Ето кои са трите зодии, обречени на безпаричие:

Риби
Представителите на това съзвездие често имат проблеми с парите. Това е така, защото тези мечтатели са свикнали да плуват в облаците. 

Рибите биха могли да си осигурят достоен живот, но вродената им скромност, както и самосъмнението в способностите им, не им позволяват да проявят блестящия си ум и големия талант, който притежават.

Затова представителите на този зодиакален знак често пропускат шикозните възможности, изпратени им от съдбата. Така с течение на времето финансовото благосъстояние започва да им убягва и все по-рядко им се отдава възможност да натрупат състояние.

Бързо изхвърлете тези неща от портфейла си, ако не искате да останете без пари!

Везни
Те са ценители на красотата. Радват се когато гледат красотата на света и неговото многообразие, действайки като истински естети. 

Именно заради чувствената им природа ги спира да имат пари, защото според тях това значи да се сблъскат с конкуренция и да изпитват стрес в работата. Тези причини често оставят представители на този зодиакален знак без богатства. 

Но заслужава да се отбележи, че Везните остават щастливи хора, защото парите не са основното за тях.

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 година

Водолей
Представителите на това зодиакално съзвездие са свикнали да живеят по свои собствени правила. Те не се интересуват от законите на обществото, съответно, никога не се стремят да добият богатство и много пари. 

Водолеите не са материалисти по своята същност. За да бъдат щастливи те изобщо не се нуждаят от пари, така че напълно естествено богатство ги заобикаля. 

Често Водолеите стават жертва на измамници, които ограбват единствените си спестявания. Астролозите смятат този зодиакален знак за един от най-бедните. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

baigeorgi

baigeorgi 18.02.2020 10:46

Майната им на астролозите.