logo

Бързо изхвърлете тези неща от портфейла си, ако не искате да останете без пари!

Бързо изхвърлете тези неща от портфейла си, ако не искате да останете без пари!

Паричната енергия е много чувствителна и не толерира пренебрежителното отношение

За парите и портфейлите съществуват много различни поверия и вярвания. Разпространени са както сред европейците, така и сред азиатците. И всичко това, защото финансовото състояние е едно от най-важните неща в живота на хората!

Точно поради тази причина е добре да знаем какво трябва да носим в портфейла си и какви неща не трябва да слагаме в него, ако искаме парите да стават все повече и повече. 

Банкови карти 

За тях няма никакви поверия. Много удобно в портфейла си да имате както пари, така и  банкови карти. Подобно решение обаче може да доведе до много проблеми.

Изненадваща новина: Сложете дафинов лист в портфейла и се гответе за чудеса

Ако загубите портфейла си или пък някой ви го открадне, ще загубите и всичките си банкови карти. Възстановяването им отнема време и струва пари. Затова е най-добре да не носите всички карти със себе си!

Шофьорска книжка  

Много хора предпочитат да носят шофьорската си книжка в портфейла. Подобно решение обаче не е правилно, защото загубата на портфейла ще ви лиши от необходимия документ.

Не носете шофьорската си книжка непрекъснато със себе си. Взимайте я само в случаите, когато тя наистина ще ви е необходима. Подобно решение ще ви спести доста неприятности, в това число и финансови. 

Лесна техника разкрива как да привлечете големи пачки в портфейла си

А сега е време да обърнем малко повече внимание на поверията, свързани с парите и портфейлите. Те са прекалено много, затова ще се спрем само с най-популярните. 

Портмонето трябва да е голямо. В идеалния случай банкнотите в него трябва да лежат прави и да не се прегъват. Препоръчително е да избирате портфейли, които имат отдел за дреболии. В този случай всичко работи както в добре известна поговорка: една стотинка спестява цяло левче.

Избирайте портмонета, изработени от естествени материали и забравете за синтетиката. Що се отнася до цвета - най-добре е те да са черни, червени, зелени или златисти. Изделията от синя кожа не се препоръчват!

С тази вълшебна подправка ще привлечете купища пари в живота си

В портмонето ви не трябва да има никакви боклуци! Всички ненужни билетчета и бележки трябва да отиват директно в боклука! В противен случай можете да се лишите от паричната енергия. 

Банкнотите трябва да бъдат поставени с лицевата страна навън. Те трябва да поздравят собственика на портфейла. Също така, те трябва да се подреждат според достойнствата им (от малки към големи). 

В портмонето е забранено да се носят снимки на роднини и близки. Парите се нуждаят от внимание. Следователно те трябва да бъдат поставени на първо място.

Имате ли този знак на ръката си? Ще се къпете в пари, ако го притежавате

Портмонето ви никога не трябва да бъде празно. В него винаги трябва да има поне една банкнота и една монета. В противен случай привличането на парична енергия ще бъде изключително трудно.

В древен Китай се е смятало, че в портмонето могат да се съхраняват и някои хранителни продукти.  Например, според поверията, вътре може да се сложи малко парче черен хляб или някои бобови растения. За привличане на пари ще помогне и малко парченце червен плат.

Пари, спечелени от хазартни игри и лотарии, не трябва да се съхраняват заедно с останалите. В противен случай енергийният сектор ще се промени и финансите ви ще започнат да свършват много бързо. 

Тези 5 растения привличат парите и пазят от зли очи!

Не е добре в портмонето си да смесвате пари от различни страни. Ако все пак смятате да го направите,  всяка банкнота трябва да е на отделно място. 

Финансите обичат уважително отношение. Не трябва да бутате произволно пари в портфейла си, без да се притеснявате от факта, че могат да се намачкат. Паричната енергия е много чувствителна и не толерира пренебрежителното отношение. 

Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

Не трябва да държите парите си в стари и скъсани портмонета. Ако вашето е точно такова, най-добре си купете ново! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!