logo

Внимавайте с тези 3 зодии! Изобщо не търпят…

Внимавайте с тези 3 зодии! Изобщо не търпят…

Решите ли да ги критикувате, то знайте, че си навличате голяма беля, предупреждават астролозите

Едва ли има човек, който обича да бъде критикуван. Е, според астролозите това важи най-вече за три зодии.

„Те са сигурни в своята правота. Изобщо не търпят някой да ги критикува и наставлява“, казват астролозите. „Дори е опасно да спорите с тях и да ги порицавате , защото рискувате да излеят целия си гняв върху вас“, предупреждават още астролозите.

Ето кои са трите зодии, с които много трябва да внимавате, тъй като те изобщо не търпят критики:

Везни
Везните са една от онези зодии, които смятат себе си за най-умните. Тази зодия приема критиките много остро и може да бъде изключително груба. 

Те също могат да започнат да оказват натиск върху вас със своя авторитет. Ако не искате да се карате с тях веднъж завинаги, то тогава трябва да изразите недоволството си в по-доброжелателна форма.

Това са най-подлите зодии

Риби
Добродушните и мечтателни Риби дори не могат да си представят, че правят нещо нередно. Те живеят в свой собствен измислен свят, в който всичко е перфектно. 

Критиката ги унищожава отвътре, така че дори може да изпаднат в депресия. Те ще си тръгнат за дълго време след думите, които казахте, а понякога дори може да спрат да общуват напълно.

Това са трите най-остроумни зодии

Скорпион
Най-добрата защита е атаката – поне така мисли Скорпионът. Спорът с него е опасен, защото те ще извият целият ужас върху опонента си. 

Освен това те ще направят всичко, за да ви убедят, че те са прави, а вие грешите. Затова е безполезно да ги критикуваме и да очаквате да признаят греховете си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Sms

Sms 01.12.2021 12:58

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ