logo

Това са трите най-остроумни зодии

Това са трите най-остроумни зодии

Умът им сече като бръснач, категорични са астролозите

Има умни и по-умни хора. А има и такива, на които умът им буквално сече като бръснач.

Е, всички знаем, че има и хора, които са толкова остроумни, че и да искаме няма как да ги надхитрим. Това може би донякъде се дължи на зодията на дадена персона.

Това са 3 най-умни зодии – истински гений са!

Астролозите например са категорични, че сред зодиите има трима представители на хороскопа, които смело могат да получат титлата „най-остроумни“.

„И да искате да ги измамите или да сте по-тарикати от тях, то знайте, че това няма как да стане“, категорични са астролозите.

„Благодарение на своето красноречие, те никога не са скучни събеседници“, допълват те.

Ето кои са трите на-остроумни зодии:

Овен
Овните са онези забавни хора, които могат да говорят с вас на всяка тема. Но те имат доста странно мислене и чувство за хумор, така че в началото трябва да свикнете с техния начин на общуване. Но по-късно със сигурност ще станете истински приятели, защото Овните са готови на всичко за другарите си.

Това са най-умните зодиакални знаци

Везни
Комуникацията е много важна за тази зодия. Те обичат да бъдат в светлината на прожекторите, да доставят на хората радост, да карат хората да се смеят. Между другото, те го правят и на подсъзнателно ниво. По своята същност те винаги трябва да са в компания, където има силна музика, коктейлите текат като река и има много, много разговори. И да, те може не само да бръщолевят небивалици, но и да поддържат изключително интелигентен разговор.

Стрелец
Парти без Стрелец е просто невъзможно. В крайна сметка това е истинска звезда, която не само ще даде на всички добро настроение, но и ще може да обедини хората. Те обичат общуването и са готови да говорят за всичко на света. Правят го по спокоен и интересен начин. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пепи

Пепи 20.11.2021 15:56

Водолеите са много умни.

Умната

Умната 20.11.2021 17:38

За везните е спорно. Тия никога не могат да вземат решение какво ли да са остроумни.......