logo

Това са най-подлите зодии

Това са най-подлите зодии

Ако ги обидите те ще превърнат живота ви в истински кошмар

Всички знаем, че има лоши и подли хора. Но оказа се, че сред зодиакалните знаци има победители в тази „негативна” насока.

Преди време от jenata.blitz.bg ви казахме кои са двете най-лоши зодии. Редом с това от jenata.blitz.bg разкрихме и кои са подлите представители в зодиака.

Но сега астролозите направиха нова класация на четирите най-подли зодии. Според тях тези знака никога не прощават обиди и могат да превърнат живота на „жертвите” си в истински кошмар.

Топ 4 на най-подлите зодии:

Рак 
Ракът според астролозите е на първо място в таз „негативна” класация. Представителите на тази зодия няма да пуснат нарушителя от поглед. Нещо повече, те ще продължат да го манипулират и ще упражняват психологически натиск върху него по всяко врем. Родените под това съзвездие ще накарат всеки да страда от угризения.

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Козирог 
Козирогът трудно се обижда. Но ако това се получи, тогава според специалистите, може да се държи агресивно. Той ще накаже „жертвата” си, като я игнорира и нагрубява по всяко време.

Зодиите, които се мразят като за световно

Дева 
На трето място са Девите. Представителите на този знак са емоционално нестабилни. Освен това те не знаят как да простят чуждите грешки. Те ще продължат да общуват с насилника си, но няма да им се налага да разчитат на сближаване с тях.

Как лъжат различни зодии и как да ги хванем в измама

Лъв 
Четвърто място е за Лъвовете. Винаги се чувстват като „крале“ и изискват подходящо отношение. Те няма да търпят неуважение към себе си. Освен това те не могат да се примирят с факта, че има мнение, различно от тяхното собствено. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дядо

Дядо 21.07.2021 3:00

Как може да вярвате на измислици от миналото..Днес всеки лъже и краде и мами за ПАРИ,защото си мислят,че са ВЕЧНИ,но уви НЯМА??????

Георги

Георги 22.09.2021 11:34

Пълни глупусти на болен мозък...за Карлуково си

Любо

Любо 22.09.2021 14:25

Да, по мои наблюдения Рак е най - лошата зодия за жена, а Дева - за мъж.