logo

Знаете ли кои са трите най-големи измамници сред зодиите

Знаете ли кои са трите най-големи измамници сред зодиите

Те лъжат толкова умело, че не само заблуждават безпроблемно околните, а понякога и себе си

Има всякакви хора – добри, лоши, мили и нежни, груби и отмъстителни казват, че за това какъв ще е характерът на даден човек голяма роля оказва зодията му.

Именно, за да не се объркваме в това що за човек е пред нас от jenata.blitz.bg вече споделихме кои са трите най-зли и отмъстителни зодии и защо е добре да бягате на далеч от тях. Редом с това от jenata.blitz.bg разкрихме и на кои три зодии никога не трябва да вярвате.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на друго разкритие от страна на астролозите. Те посочиха кои три зодии са най-големите измамници в хороскопа. „Те лъжат толкова умело, че не само заблуждават безпроблемно околните, а понякога и себе си“, казват астролозите.

Все пак те съветват винаги да имате едно наум с тези три зодии, защото лъжат на поразия.

Ето кои са трите най-големи измамници сред зодиите:

Близнаци
Тези хора много обичат да украсяват всичко. Да, те ще ви разкажат истинска история, но така ще я украсят, че направо ще им завидите за пъстрия и щур живот, които имат (а това не винаги е така).

Това са най-злите зодии!

Скорпион
Най-големият страх на Скорпионите е, че ще бъдат измамени и/или наранени. Разбира се те никога няма да признаят това и заради това правят голяма глупост, граничеща с измама. Само и само да не ги нарани някои друг Скорпионите лъжат и мажат, но понякога нараняват сами себе си.

Това са най-злобните и опасни зодии, внимавайте много с тях!

Везни
Този знак се нуждае от хармония и често (за съжаление) я постига с помощта на лъжи и измами Той може да пусне любимата ви песен и дори и да я харесва ще каже, че „не е нищо особено“… да ги пита човек защо прибягват до такива лъжи в името на общото благо. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

мисирка

мисирка 09.04.2021 8:37

по-голями глупости от вашата стания не бях чела.

не ги подценявай

не ги подценявай 09.04.2021 10:33

Бедна ти е фантазията на какви глупости са способни!!!