logo

Зодии, които никога не трябва да работят заедно

Зодии, които никога не трябва да работят заедно

Атмосферата в екипа до голяма степен зависи от отношенията между хората

Атмосферата в екипа до голяма степен зависи от отношенията между хората. Има знаци в зодиака, с които не могат да се избегнат конфликти на работното място. Кои зодии не трябва да работят заедно:

Телец и Овен

Би било прекрасен съюз, ако не беше сложната природа на упоритите Овни. По природа той е лидер, не е готов да се поддаде и да решава проблемите заедно. Съществуват само той и неговата позиция, към която всички останали трябва да се вслушат.

На всичкото отгоре Овните са твърде импулсивни, свикнали са да изразяват на хората какво мислят за тях. Директността на подобни твърдения е много смущаваща за Телеца. Те се дразнят, не могат да отвърнат на удара, обикновено плачат и избягват комуникацията с Овен.

Тамара Глоба: Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през юли

Водолей и Дева

За тях обикновено казват: „Като котка и куче“. Тези двамата изобщо не знаят как да се разбират помежду си. За тях и всички около тях ще бъде по-добре, ако не се пресичат в офиса. Ако това все пак се случи, тогава кавги и силни разговори с повишен глас не могат да бъдат избегнати.

Водолеите и Девите могат да бъдат раздразнени буквално от всичко, защото имат различни възгледи за живота, вкусове, интереси и чувство за хумор. По-добре е, ако работят в различни офиси, а още по-добре - на различни етажи. Тогава другите ще бъдат по-спокойни.

Лъв и Рак

В този съюз Лъв ще бъде раздразнен от бавността и мудността на Рака, а водният знак от своя страна няма да разбере импулсивния Лъв. Ако Лъв е шеф, а Ракът е подчинен, тогава конфликтите в съюза са неизбежни. Рано или късно Ракът ще започне да полудява по исканията на шефа на Лъва и най-вероятно ще напусне работата.

Знаете ли коя е най-добрата зодия в хороскопа? Ето отговора

Риби и Близнаци

Прекрасен съюз за любов, но не и най-добрият за работа. С течение на времето всичко един в друг започва да ги дразни и това е само защото те много си приличат. Ако Близнаците са шеф, то той винаги е готов да поеме рискове и изисква същото от подчинените.

За Рибите рискът е стрес и неоснователни страхове. Близнаците са душата на компанията, те знаят как да се шегуват и обичат да го правят по отношение на колегите си, Рибите не разбират такива шеги, подигравките ги нараняват.

Козирог и Стрелец

„Почетното“ звание „офис клюкари на всяка година“ се присъжда на тези двамата. Искате ли интриги, разследване, разделяне на лагери, вместо да обсъждате работни въпроси на работното място? Поставете Козирог и Стрелец до тях - о, и те ще направят шум в офиса. Те ще работят хармонично, но само защото ще се опитат да покажат на всички със своя съюз, че просто не могат да бъдат заменени с по-добри.

Стрелецът ще подхвърля уникални идеи на Козирога, а Козирогът ще ги реализира, но само до момента, в който за тях всичко е едно и също: заплата, бонуси, ваканции. Ако единият е по-висок по ранг от другия, ще започне истинска война.

Знаете ли коя е зодията, която никога не можете да излъжете

Водолей и Скорпион

За тях е трудно да изградят бизнес отношения; за да успеят в бизнеса, те трябва да бъдат по-съобразени един с друг. Скорпионът трябва да стане по-мек и да се научи да слуша. Водолеят трябва да се сдържа в моменти на гняв и да спре да се обижда от дреболии. Ако успеете да се придържате към прости правила, тогава можете съвместно да постигнете високи резултати в професионалната дейност./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ха-ха

Ха-ха 21.01.2022 20:16

Нищо не разбирате от зодиакални знаци!