logo

Зодиите, които никога няма да ви излъжат, колкото и болезнена да е истината!

Зодиите, които никога няма да ви излъжат, колкото и болезнена да е истината!

Те предпочитат да ви докажат, че грешите, да ви утешат и да ви обяснят как да успеете, вместо да ви излъжат красиво

Има хора, които предпочитат да излъжат красиво, вместо да ви кажат болезнената истина право в очите. Но представителите на тези три зодии не са от тях. 

Защо им е да лъжат? Те не искат да го правят. Те не се нуждаят нито от фалшиви отношения, нито от непочтени приятели.

Колко са търпеливи зодиите?

Тези хора предпочитат да ви докажат, че грешите, да ви утешат и да ви обяснят как да успеете, вместо да ви излъжат красиво, че всичко ще се оправи от само себе си. Защото хората са прави, когато казват, че истината е жестока, но понякога безсрамните лъжи причиняват много по-голяма болка от нея. 

Рак

Раците са изключително прями хора и никога няма да ви излъжат. Те никога няма да ви кажат, че косата ви е разкошна, ако изглеждате все едно току-що сте станала от леглото. И няма да ви позволят да допускате едни и същи грешки отново и отново, уверявайки ви, че всичко е наред и просто другите не ви разбират. Представителите на тази зодия ще ви хванат за ръка и така ще ви разкритикуват, че да можете да извлечете от упреците им нещо наистина полезно. 

Тези 6 знака са най-големите лъжци на зодиака!

Раците са много добри хора, на които можете да се доверите напълно. Те са приятели, които трябва да бъдат част от живота ви. На тях ще можете да разчитате винаги, дори и в най-трудните си моменти. 

Лъв

Хората, родени под знака на зодия Лъв, няма да се уморят да ви преследват със своите предупреждения, ако са почувствали, че сте тръгнали по погрешен път. Те са като баба ви и дядо ви, които винаги ви дават мъдри съвети. Те ще ви разкажат за своите неуспешни опити, ще се открият пред вас и ще ви разкрият тайните си, благодарение на които са достигнали до успеха.

Вече няма скрито-покрито: Ето как мъжете от различните зодии флиртуват с жените

Лъвовете никога няма да ви излъжат и винаги ще са готови да ви дадат съвет. Те няма да ви оставят на спокойствие, докато не приемете съвета им и не осъзнаете, че той е подходящ за вас. 

Козирог

Родените под знака на Козирог няма да могат да заспят, ако са излъгали някого или са скрили истината. Те биха се чувствали изключително глупаво и не биха могли да си простят подобни действия, затова и много ревностно пазят живота си от неприятни ситуации и лъжливи хора, които искат да ги поведат по неправилния път. Те първо ще ви кажат истината, а след това ще ви подкрепят и дадат съвет, за да коригирате поведението си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

 

Коментирай

taka e

taka e 18.04.2019 18:52

Имах ужасни нокти, когато си поръчах Micinorm. Вече си мислих как да премахна с лазер увредения слой на нокътя. Добре, че не се стигна до това. След 2 седмици ноктите ми станаха като нови/ А всичко само, защото попаднах на умен лекар, който ме посъветва първоначално да опитам https://bit.ly/2Y86LDe

КЛАУС ЩАРК

КЛАУС ЩАРК 18.04.2019 19:53

КОЙ ПИШЕ ТЕЗИ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ И ГИ ПРОБУТВА ЗА ХОРОСКОПИ? ТОВА СА ГЛУПОСТИ! ВСЕКИ АСТРОЛОГИЧЕН ЗНАК НА ХОРОСКОПИРАНО ЛИЦЕ ИМА И АСЦЕНДЕНТ. НЕ ПОДРИВАЙТЕ АВТОРИТЕТА НА АСТРОЛОГИЯТА. С НЕКОМПЕТЕНТНОСТ.