logo

Тези 6 знака са най-големите лъжци на зодиака!

Тези 6 знака са най-големите лъжци на зодиака!

Представители на тези зодиакални знаци не обичат да казват истината. Те предпочитат да лъжат или да кажат нещо, което събеседникът очаква от тях да чуе.

Добре е да сте внимателни с тези зодии и винаги да си имате едно на ум, когато ги разпитвате за нещо или пък ви разказват дадена история. В следващите редове ще откриете най-големите лъжци според хороскопа.

Везни

Не може да се каже, че Везните наистина обичат да лъжат. Понякога те наистина вярват в лъжите си и точно заради това често казаните от тях неща изглеждат наистина достоверни. Точно след 5 минути обаче мнението на типичната Везна се променя и предната информация си става съвсем чиста лъжа. Обикновено неистините им не са изречени злонамерено. Освен това те очакват и от хората в обкръженито си подобно отношение.

Козирог

Козирозите ще бъдат честни, стига това да има някаква полза за тях. Ако някой представител на тази зодия трябва да постигне поставена цел, то той ще ви излъже без да му мигне окото/ По-добре наистина внимавайте точно с тези знаци и никога не им се доверявайте сляпо. 

Скорпион

Скорпионите не са лъжци, те просто са наистина потайни. Представителите на тази зодия много рядко се доверяват на някого и имат неколцина наистина близки приятели, на които чувстват, че могат да кажат всичко. Понякога, за да разкриете истинските мисли на Скорпиона, трябва да се съсредоточите върху действията му, а не върху това, което ви казва.

Водолей

Представители на този знак се опитват да скрият емоциите си. Много трудно ще разберете какво наистина се крие в душата на един Водолей. За тях е по-лесно да кажат "добре", отколкото да обяснят защо всъщност са на ръба на нервна криза. Те гледат на лъжата просто като спасение от това да оголят емоциите си. Понякога така те се опитват да не притесняват близките си, но често става точно обратното. 

Риби

Рибите живеят в свой свят, в който има пухкави розови еднорози, които подскачат върху дъга под музикалния съпровод на Вивалди. Рибите обикновено преувеличават истината и украсяват много някоя история. Те чест се опитват да се представят като жертва. Това просто е тяхната стратегия при комуникацията с другите хора.

Рак

Раците са най-големите измамници в зодиака. Те са толкова добри в това нещо, че наистина е трудно да хванете кога ви се споделя истината и кога казаното няма нищо общо с действителността. Раците са страхотни манипулатори, тъй че се пазете от тях. Освен това те са  доста харизматични и дори и да ги хванете в лъжа, едва ли ще устискате да им се сърдите дълго./jenata.blitz.bg

Коментирай

Иван

Иван 11.09.2018 12:59

Най -големият Лъжец в България е г-жа ЛЪЖА-зодия Козирог. Лъже без да и мигне окото. Професионална Лъжкиня .

голяма тояга

голяма тояга 11.09.2018 13:15

А лъвовете и близнаците не бият ли всички по лъжи и измами ?

mama

mama 11.09.2018 13:20

Кози рог съм и не лъжа,а най-големите боклуци са деви,лъвове,близнаци,от опит казвам.

Катя

Катя 12.09.2018 7:49

Шампиони в тази класация са близнаците.

Ани

Ани 12.09.2018 16:02

Близнаци и Козирози са ненадминати лъжци