logo

Зодиите, които обожават да си похапват

Зодиите, които обожават да си похапват

За тях няма никакво значение какво е сложено на трапезата. Щом е там - трябва да се изяде

Всеки човек обича да си похапва, особено когато на масата е отрупана с безброй вкусотии.

Но има и хора, които просто обожават да ядат. И за тях няма никакво значение какво е сложено на трапезата - дали ароматно парче пица, салата или торта. Щом е там - трябва да се изяде!

Астролозите казват, че желанието ни за храна е повлияно от зодиакалния знак, под който сме родени.

Ето ги и най-големите лакомници на Зодиака:   

Овен

Представители на огнената стихия Овен искат да живеят, без да се лишават от нищо. За тях е много трудно да устоят на вкусната и не винаги здравословна храна.

Най-скучните мъже сред зодиите са…

Сладкиши, мазно, бърза храна... Овенът ще предпочете да й се наслади на момента, а след това ще мисли как да гори калориите във фитнеса.

Телец

Телецът умее да се наслаждава на простите удоволствия от живота, като вкусна храна например. Храната за него е начин за почивка, но тя си има и своите нежелани последици.

Много представители на този знака не успяват да поддържат баланса и често могат да бъдат открити с бира и чипс пред телевизора.

Рак

За представителите на тази зодия храната е важен ритуал, който създава усещане за комфорт и съпътства приятното общуване с най-близките.

Тези 4 зодии се влюбват лесно, но и толкова лесно ще ви забравят

Когато семейството или приятелите се събират около масата, независимо дали става дума за тържествена вечеря, или най-обикновен обяд, Раците се чувстват изключително щастливи.

Водолей

За представителите на тази зодия е много трудно да си откажат от малките радости на живота, включително вкусната храна. Тя обаче не винаги е най-здравословната и нискокалорична.

Водолеите обичат да си угаждат. В същото време спортът не е сред любимите им занимания, защото предпочитат да отделят време за по-интелектуални дейности.

Риби

Емоционалните и раними Риби често прибягват до храна като начин за справяне със стреса.

5-те най-приказливи знака на Зодиака

Те се опитват да се грижат за себе си, често се интересуват от правилното хранене и следят порциите си, но никой не е застрахован от сривове заради негативни емоции. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай