logo

Тези 4 зодии се влюбват лесно, но и толкова лесно ще ви забравят

Тези 4 зодии се влюбват лесно, но и толкова лесно ще ви забравят

Трудно може да се задържи вниманието на такава жена, но може да опитате

Любовта неволно ще дойде, когато изобщо не я очаквате и нищо, както се казва, не я е предвещавало. Някои хора се опитват да контролират чувствата си и не се втурват в романтичен басейн надолу с главата, а други скачат без много да му мислят. 

Овен

Приятелките са забравени, аферите са изоставени - нищо чудно, че момичето Овен е влюбено. Сега определено е истински - сърцето бие, очите блестят, усмивката е отгоре. Само си помислете, вчера се наблюдават абсолютно същите симптоми, но обектът на внимание беше съвсем различен.

Рак

И отново статусът „влюбен“. Да, става въпрос за момичето Рак, въпреки че доскоро всички виртуални познати симпатизираха на водната красавица, разглеждайки снимки с разбити сърца на страницата си. Но Ракът бързо забравя за неуспешните романи и започва нови връзки - тя не страда от неуспешните си любови и просто се радва на живота.

Месецът на раждане разкрива повече за вас от зодията ви, проверете!

Стрелец

Момичето Стрелец се влюбва от пръв поглед. Но не за дълго - след няколко минути ще й мине, защото на хоризонта ще се появи нов принц. Огнената красавица сменя момчетата като ръкавици, но не е нужно да обвинявате жената стрелец, че е несериозна - тя всеки път е искрено уверена в чувствата си.

И ако любовта е преминала, тогава избраникът не е бил толкова красив.

Тези зодии сякаш живеят не един, а 7 живота

Риби

Размечтаните представители на този знак винаги идеализират половинките си. Но наоколо има толкова много хубави момчета - и как може да не се влюбите? И момичето Риби се втурва, забравяйки за всичко друго. И не се опитвайте да се разделите с чаровната водна дама - тя ще го направи сама и то доста скоро, защото Рибка отново е влюбена (уви, не във вас).

И кой се осмелява да каже лоша дума на влюбените същества? Завиждайте в мълчание и чакайте любовта да ви посети. Е, или влюбването - каква е разликата, толкова е страхотно! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай