logo

Зодиите, които ще се къпят в пари това лято

Зодиите, които ще се къпят в пари това лято

Щастливците ще се радват на премии, повишение, печалби от тотото и други страхотни неща

Епидемията от коронавирус предизвика финансови проблеми по целия свят. И макар вирусът вече да губи от първоначалните си сили, кризата продължава да се задълбочава. 

Предстои един от най-хубавите сезони в годината - лятото. И все повече хора започват да се вълнуват от това дали ще разполагат с достатъчно средства, за да се отдадат на заслужена почивка и на любимите си занимания. 

За да сложим край на тези въпроси, нека видим какво казват астролозите по темата. По думите им, някои зодии ще имат малко повече късмет и пари от останалите и дори ще успеят да забогатеят.  

Ето ги и щастливците, които ще се радват на премии, повишение, печалби от тотото и други страхотни неща през лято 2020. 

Овен

През лятото представителите на зодия Овен ще могат да реализират много от мечтите си, включително и такива с бизнес характер. За да може това да се случи обаче, трябва да са търпеливи и да подобрят уменията си.

Портфейлите на 4 зодии ще се пръснат от пари

Именно високият професионализъм ще се превърне в основният им инструмент за привличане на пари. 

През лятото Овените ще имат пари, дори и без да полагат особени усилия. Те ще успеят да съхранят наличните си средства, а прилагайки определени усилия, ще придобият завидна сума за лични разходи.

Астролозите съветват да намерите достойно приложение за финансите си. Изгодно е да инвестирате, да купите нещо ценно и необходимо или да спестявате, защото през есента са възможни прекъсвания на паричните потоци. 

Близнаци

За представителите на тази зодия летните месеци могат да се окажат доста наситени и дори може да им се стори, че цялата тежест на света е паднала върху плещите им.

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 година

Най-неприятното е, че  недоброжелателите им непрекъснато ще се опитват да ги заблудят. Това може да се отрази на професионалната им дейност.

Но Близнаците не трябва да се отказват. Благодарение на вътрешната си сила те ще бъдат практически непобедими.

Най-важното е да не пренебрегвате помощта на близките си и да се отнасяте внимателно с парите. Не взимайте нови заеми, не поемайте дългове, не участвайте в съмнителни приключения!

Ясният ум, трезвите мисли и предпазливостта са трите неща, които ще ви помогнат не само да съхраните средствата си, но и да поемете по пътя на финансовия успех.

Лъв

Лъвовете ще имат огромен късмет това лято, но само при условие, че трезво оценяват случващото се. Пазаруване, заеми, инвестиции - към всичко това трябва да се подхожда разумно и внимателно. Не играйте тото и не се надявайте на печалба! 

Тези 5 зодии да се готвят за финансов крах през новата година!

Преди да преминете ва банк, трябва внимателно да претеглите всички рискове.

Късметът ще бъде капризен, а щастливият шанс не винаги ще работи. Но планетите ще ви предоставят точно толкова печеливши възможности, от колкото се нуждаете, за да осъществите мечтите си.

Разбира се, трябва да мечтаете за нещо голямо: жилище, по-добро образование или възможност за духовно израстване. Астролозите съветват първо да определите желанията си, а след това да посочите ясната сума, която ще покрие тяхното изпълнение.

Везни

Везните ще бъдат успешни във всяка сделка, независимо дали продават къща, или купуват кола. Ако подобни придобивки са планирани дълго време, но не са им достигали средства, звездите ще им дадат възможност най-сетне да сбъднат мечтата си.

2020 година ще бъде незабравима за 3 зодии

По отношение на кариерата, Везните ще се наложи да поработят усилено. Онези, които се заемат с въпроса разумно, определено ще могат да извлекат печалба.

Упоритата работа ще даде резултати. А на когото не му провърви, ще получи шанса да си намери нова работа или работа на непълно работно време.

Няма значение заради какво - професионален растеж, приходи от бизнес или печалба от тотото, но бюджетът на Везните това лято ще нараства в геометрична прогресия.

Шестото чувство ще им показва правилното решение и в най-трудните финансови, бизнес и битови ситуации. Простите практики пък ще им помогнат да развият интуицията си и да вземат решенията си бързо и ефективно.

Стрелец

Има всички основания да се смята, че работните и професионални дела на Стрелците ще започнат да търпят промени още в началото на месец юни, при това изключително позитивни.

Представителите на този зодиакален знак ще имат повече свобода в работата, повече възможности за реализиране на идеи, които напоследък са били доста ограничени.

Най-богатите хора според зодиите

Най-важното е да почувстват и да яхнат вълната на промяната, да се отърсят от съмненията и да  действате спрямо момента. По този начин до средата на юли могат да се очакват забележими промени във финансовата сфера.

Благодарение на смелите решения и далновидни планове е възможно приходите неочаквано да се увеличат, а разходите да бъдат намалени. Всичко това загатва, че лятото 2020 г. ще бъде отправна точка за бъдещо богатство. 

Риби

Това лято Рибите ще бъдат любимци на Звездите. В рамките на три месеца върху тях ще започнат да валят лесни и бързи пари. Според астролозите те ще имат възможността да участват изгодно в различни проекти, конкурси и лотарии.

Трите зодии, които са галеници на съдбата

Летният период е най-успешният, за да спечелите лесни пари. Шансовете за привличане на късмета във финансовата сфера ще се увеличат при работа в екип. Работете упорито, за да извлечете ползи от усилията си в началото на есента.

Единственото, което може да повлече Рибите във финансовата яма, е страстта им към импулсивното пазаруване. Затова в името на собственото си благополучие контролирайте себе си, особено през юни и август. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай