logo

2 златни правила за перфектно дупе

2 златни правила за перфектно дупе

Забравете за фитнесите и диетите – спасението е друго

Няма жена, която да не мечтае да има идеалното дупе (е, и за куп други неща си мечтаят дамите). Трябва да признаем, че и мъжете много се заглеждат по задните части на нежния пол.

Но какво да направим, за да имаме страхотни задни извивки? Веднага мнозина ще кажат, че трябва да се правят много упражнение. Да, това до някъде е така и именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме, че перфектното дупе е на три упражнения разстояние

Други пък ще заложат на строги диети в името на апетитните задни форми.

Всички обаче грешат! Поне според професионалната руска танцьорка, хореограф и блогър Полина Дубкова.

Полина Дубкова

Формата на женското дупе разкрива неподозирани неща! (СНИМКИ 18+)

Защо ли? Защото тя посочи, че трябва да направите само две неща, за да имате перфектна форма на дупето при това без да посещавате фитнес залата и диетични ограничения. 

По думите й това са 2 златни правила, която всяка жена трябва да спазва.

Според експерта строгите диети и изтощителните тренировки във фитнеса са безполезни. По думите й вместо това е необходимо да поддържате водния баланс и да изпълнявате прости упражнения у дома.

„Струва си да се откажете от всякакви сладки газирани напитки - те развалят кожата и влияят негативно на фигурата като цяло. Необходимо е да се следи здравето, тъй като външното състояние на тялото е отражение на вътрешното“, подчертава специалистът.

Освен това Дъбкова препоръча разтягане след всяка домашна тренировка. Хореографът съветва да се тренира два или три пъти седмично, като отбелязва, че основното в този тренировъчен режим е стабилността.

„Разтягането ще помогне да се запази елегантността на фигурата и меките линии, както и да се получи пластичност. В допълнение, това ще ви позволи да развиете способността да се движите плавно и без задръжки в ежедневието“, обясни тя. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Естет

Естет 11.08.2022 18:47

Яка оран на предния и задния двор и смукане на сок от курей по няколко пъти на ден. Това са двете златни правила!

баба айше

баба айше 11.08.2022 20:40

а дядо асан има само едно правило-по 3 пъти ма ибе и денем и нощем в гъгъ-затуй имам хубав гъз....