logo

38-годишната Лора тежи 222 кг., всички я оприличават на старица СНИМКИ

38-годишната Лора тежи 222 кг., всички я оприличават на старица СНИМКИ

Жената не може да направи почти нищо без помощ от друг човек, дори и да се изкъпе

Жена тежи 222 килограма и вече не може да се побере в собствената си баня. Лекарите и близките й се страхуват, че ще умре.

Златно правило: Ето по колко вода трябва да пием на ден!

38-годишната Лора Дейвис казва, че винаги е била доста едра, но е започнала да наддава повече от нормалното, когато е започнала да приема ново лекарство.

Заради телосложението си жената практически не може да се движи дори сама из къщата си, а разчита на майка си и трите си деца.

„Майка ми се грижи за мен, а голямата ми дъщеря ми помага да правя много от нещата у дома. Например имам нужда от помощ, за да си взема душ. Правя това, докато седя на специален стол, тъй като вече не се побирам във ваната“, признава Лора.

Кои хора не бива да ядат месо

Лора разказва, че продължава да си хапва чипс и шоколад, за да се ободри, когато се чувства зле. Лекарите обаче я предупреждават, че ако не вземе мерки, за да отслабне, може да умре много млада.


Лора

„Това е порочен кръг. Подложена съм на постоянен стрес, затова ям повече, за да не се чувствам депресирана и затова напълнявам. Не ям много, но си хапвам нездравословна храна. Имам три деца и затова винаги у дома има чипс и шоколад, които веднага изяждам“, разказва Лора.


Лора преди да качи толкова килограми

Заради стреса и наднорменото тегло за една 38-годишна жена Лора вече е оприличавана на60-годишна. Тя се опитва да се грижи за себе си, но й е трудно./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай