logo

62-г. Лесли не спира се разхожда по бикини и да шокира със секси тяло СНИМКИ

62-г. Лесли не спира се разхожда по бикини и да шокира със секси тяло СНИМКИ

Никой не може да повярва, че е на повече от 40, а на улицата често я взимат за приятелка на синовете й

Американката Лесли Карлтън не спира да изумява хората със своята атлетична фигура. Но това съвсем не е всичко.  Красавицата отдавна не е първа младост, но гледайки снимките й, никой не може да каже, че е на 62, пише Daily Mail!

"Повечето хора предполагат, че съм на 40 и са шокирани, когато им кажа, че съм на 62", казва с усмивка тя.

Карлтън има не само двама сина, но и двама внуци, които се опитва да приучи към спорта, както, между другото, някога баба й е направила с нея. 

"Като тийнейджър и до 20-ата си годишнина никога не съм спортувала. Просто гледах какво ям. След това започнах да следвам съветите на баба ми. Тя беше танцьорка и често ядеше здравословна храна на малки порции, на всеки 2-3 часа.

Тайните за вечна младост на французойките са разкрити

Също така спазвах правилото, че въглехидратите и протеините трябва да са с размера на дланта, а зеленчуците - два пъти по-големи", споделя Карлтън.

"След това, когато навърших 30 години, започнах да спортувам и просто се влюбих. Започнах да карам ски, взех черен колан по карате. Едва преди 10 години започнах да вдигам тежести. Това ми помогна да поддържам тялото си силно и стегнато до 60", добавя тя. 

"Яденето на здравословна храна на малки интервали през целия ден ме поддържа енергична.

София Лорен разкри тайните си за стройна фигура и вечна младост

Шест дни от седмицата внимавам какво ям. Не консумирам пържена храна и се опитвам да огранича брашното и захарта.

Но в неделя винаги си позволявам да се отпусна и да се поглезя с вино, бургери и т.н. Това също поддържа метаболизма ми в контрол", признава неостаряващата хубавица.

Физическите упражнения не са единственото нещо, с което красавицата се поддържа във форма. Тя обръща голямо внимание на съня, водния баланс и психичното си здраве.

Милф: 50-годишно секси мамче разкри шокиращата си тайна за вечна младост СНИМКИ

"Гледам да спя поне осем часа през нощта и пия много вода", казва още тя.

Лесли съветва всички да излизат сред природата при всяка удобна възможност. "Ако имате възможност да останете сами  - останете. В края на краищата това прави чудеса с психичното здраве", категорична е тя. 

Резултатите са повече от потресаващи. Ако Лесли излезе на улицата с някой от синовете си, хората ще ги вземат за двойка. 

72-годишна пенсионерка се отказа от един продукт и постигна вечна младост (СНИМКИ)

Семейство Карлтън обаче е свикнало с подобни коментари.

"Хората все още мислят, че съм тяхна приятелка или съпруга. Дори понякога казват, че синовете ми изглеждат по-възрастни от мен. А те се усмихват и казват "благодаря"", разказва американката.

Между другото, близките й моментално я подкрепили, когато решила да участва в конкурса Sports Illustrated, където всеки, дори непрофесионален модел, може да се превърне в корица на списанието с една добра фотосесия в стила на изданието. 

До обявяването на крайните резултати има още много време, но въпреки факта, че всички останали състезатели са с 40 години по-млади от нея, Лесли вече е привлякла вниманието на читателите.

"Искам да вдъхновя жените и да им покажа, че можем да бъдем красиви на всяка възраст. На 62 години изглеждам много по-добре, отколкото на 40.

Те са наясно с тайните за вечна младост и успяха да надхитрят времето благодарение на... (СНИМКИ)

Никога не бих си помислила, че това е възможно. Нямах представа, че след 50 ще се разхождам по бански", казва още тя. 

"Красотата няма срок на годност. Всички можем да останем красиви и да изглеждаме млади със здравословен начин на живот и добро отношение. 

Гледам свои снимки, когато съм била на 20 години, и имам същото тяло. Кожата ми е различна, но тялото е едно и също", добавя Лесли. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!