logo

Без излишен харч: Хитринките на Дженифър Лопес за супер кожа

Без излишен харч: Хитринките на Дженифър Лопес за супер кожа

Оказва се, че не прави нищо непосилно, което всеки от нас може да приложи в домашни условия с нисък бюджет

Дженифър Лопес е сред световните звезди, от които можем само да се учим. Певицата тази година ще навърши 52 г., но изглежда по-добре от много млади момичета.

Диета „Петте супени лъжици“ топи до 20 кг, а и стомахчето изчезва

И не говорим само за уникалните й форми, оформено дупе и стегнато коремче. Изпълнителката определено има страхотна кожа, а видът й може да предизвика завист дори и у 20-годишните.

Оказва се, че не прави нищо непосилно, което всеки от нас може да приложи в домашни условия с нисък бюджет.

Диета чудо топи 18 килограма само за 2 седмици

Диета

Каквото и да правим, първо трябва да се погрижим за тялото си отвътре, за да изглежда добре отвън. И Дженифър Лопес го знае по-добре от всеки. За певицата се знае, че не консумира захар, кофеин, алкохол, не пуши. Тренировките, твърди Лопес, също допринасят за красивото лице.

"Смятам, че пиенето на много вода, храненето с пресни храни, много плодове и зеленчуци, също се отразява добре на кожата ми", коментира още тя.

„Диетата на Буда“ или 6 правила от най-стария и доказан метод за отслабване
 
Добри гени

През 2014 г. певицата споделя, че има и страхотни гени. "Майка ми и баба ми имат много красива кожа, покрай тях и аз съм благословена с това", казва  Джей Ло, но и допълва, че тези гени просто предразполагат към добра кожа, всичко останало е в грижата.

С внимание към Слънцето

Певицата неведнъж е коментирала, че приема грижата за кожата си през лятото изключително сериозно. Тя използва кремове и зашити с висок фактор. Заедно с това гледа кожата ѝ да е добре хидратирана и с други продукти за кожа.

 

 

Диетата на балерините прави чудеса! Тайната се крие в...
 
Сънят

За Дженифър Лопес сънят е от особена важност. През 2018 г. тя дори го определя като един от най-важните фактори за хубавата ѝ кожа. Тя също така е категорична - никога не си ляга с грим, като почиства кожата си в няколко стъпки.